İnceHesap kargo süresi

aesir

80+
Reaksiyon skoru
86
İşlemci ve anakart aldım cuma günü, kaç günde getirirler?

kargoya verdilerse cuma 3 güne gelir
vermedilerse cumayı bulur

Kargocu ben değilim.

Ben cuma günü almıştım, salı günü elime ulaşmıştı.

Gerçekten hızlı bir kargo sistemleri var, özellikle rakibi firmalara oranla. Gaming gecesinde falan aldıysanız pazartesi yola çıkar muhtemelen salı, çarşamba günü elinizde olur.

kargoya verdilerse cuma 3 güne gelir
vermedilerse cumayı bulur

Ben cuma günü almıştım, salı günü elime ulaşmıştı.

En erken salı elinde olur en geç cumartesiyi bulur. Ama diyelim iade döngüsüne girersen 10 günü göze alman gerek.

Gerçekten hızlı bir kargo sistemleri var, özellikle rakibi firmalara oranla. Gaming gecesinde falan aldıysanız pazartesi yola çıkar muhtemelen salı, çarşamba günü elinizde olur.

PC toplamıştım 10 gün falan sürdü
Teşekkür ederim rahatladım, sağolun

Cuma aldıysan pazartesi-salı arası enn kötü çarşambaya eline ulaşıyor kutuları açarken videoya çekmeyi unutma

İşlemci ve anakart aldım cuma günü, kaç günde getirirler?
ben perşembe saat 5 gıbı vermıstım aksam musterı hızmetlerını arayıp bı sorun hakkında konusurken ne zaman elıme ulasır dıye sordugumda cuma gunu faturanızı olustururlar pazartesi elinize ulasır demıstı pazartesi 12 de gelmıstı öğlen

Cuma aldıysan pazartesi-salı arası enn kötü çarşambaya eline ulaşıyor kutuları açarken videoya çekmeyi unutma
Hatırlattığın için çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben perşembe saat 5 gıbı vermıstım aksam musterı hızmetlerını arayıp bı sorun hakkında konusurken ne zaman elıme ulasır dıye sordugumda cuma gunu faturanızı olustururlar pazartesi elinize ulasır demıstı pazartesi 12 de gelmıstı öğlen
Benim de o zaman salı çarşamba gibi gelir teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,076
Üyeler
189,029
Son üye
medi
Geri