MSI OPTİX G241 alınır mı ?

Nerilex

80+
Reaksiyon skoru
23
6000 TL bütçeyle fiyat performans kasası topladım ve şimdi sıra monitörde 1080 p 144 Hz 1 MS monitör ararken birde lan marka bu hayvan gibi cazibesiyle markaya para verip MSI OPTİX almayı uygun gördüm ama detaylı incelemesine ulaşamadım yardımlarınızı rica ediyorum alınır mı ışık kırılması yaşıyor mu bu arada curved versiyonu değil flat versiyon alıyorum umarım ölü piksel yaşatmaz lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız https://m.n11.com/urun/msi-238-opti...Fu_IGIdTtW8s3gBcBshdMynpDtMPlwdIaAny_EALw_wcB

O kadar paraya Alınmaz
1600TL ve aşağısına dediğin monitör alınır.
Veya Gaming Gecesinde bu tarz monitörler daha f/p olur.
1608403187344.png

Daha ucuza bunu önerebilirim.
Aynı performansı vereceklerdir fazla para vermeye gerke yok diye duşundum...
Hemde 165hz.

Ben indirimde 1500 e aldım.
İlk alışımda 3 ölü piksel çıktı. Değişim sağladım yenisinde de 1 ölü piksel çıktı. Ama bu sefer uğraşmak istemedim zaten görünmüyor.
Not : MSİ monitörlerinde ölü piksel garantisi vermiyor.

Monitöre gelelim alınır.
Işık sızması, gölgelenme falan hiçbir şey yok. Adam gibi monitör. Ah bi de ölü piksel olmasa. Şanslı isen ölü piksel almazsın

Hemde 165hz.
hocam şimdi baya bir araştırıyorum Asus tuf ve aoc f/ p ürünlerinde 1 sene içinde kesinlikle alanlar 100 kişi alsa 40 tanesi ortalama ölü piksel yaşıyor gözümü korkuttu sürekli değiştir fln yapamaıcam ben direk vatan şubesine gidip elden almayı düşünüyorum MSI OPTİX düşünüyorum curvedlere hayranım fakat ışık kırılması fln istemiyorum flat alacağım sizce MSI optix üzer mi

Hemde 165hz.
Bu modelde ışık süzmesi sorunu var. Diğer forumlara da baktım ışık süzmesi yaşayanlar harbi var.

Güzel monitördür üzmez.
Alternatif olarak şunu önerebilirim.
hocam ölü piksel fln diyorlar aoc içij

Bu modelde ışık süzmesi sorunu var. Diğer forumlara da baktım ışık süzmesi yaşayanlar harbi var.
aynen hocam bence MSI markaya para dökmek mantıklı iş oluyor sonuçta 200 TL fark var 1600 koyan 1800 de koyar bence yanlış mıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm monitörlerde ölü piksel riski var
riski en aza düşürmek istiyorum aslında hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknoloji şans işidir.
Bunu bugün ne çok yazdım ya. :D
hocam g241 için görmedim bir inceleme yt de sürekli çoluk çocuk almış incelemiş güldüm doğrsuı eğlendirdiler fakat bir işe yaramadı bana sen gibi adam lazım doğrusu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,176
Üyeler
184,115
Son üye
buğraçakır
Geri