Jaysstiness
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Evet arkadaşlar benim laptop almam için 4k eksiğim var para kazanabileceğim internetten bildiğiniz ve denediğiniz uygulama vb varmı
Uygulamalardan 4K kaldırman mümkün değil.uygulama
Zaten para biriktiriyorum azcık 100 tl felan destek olsa yeterUygulamalardan 4K kaldırman mümkün değil.
Bütçeni söylersen 2.el işini görecek bir model buluruz.
UygulamalarZaten para biriktiriyorum azcık 100 TL felan destek olsa yeter
Zaten para biriktiriyorum azcık destek olsa yeter 100,200 felanÇok zor o kadar para kazanmak.
knk bi yeteneğin varsa mesela logo yapabilirim altyazı yapabilirim falan dersen freelancer siteleri dene onun dışında yt de saçma saçma olan uygulamaların tamamı boş zatenUygulamalar
Zaten para biriktiriyorum azcık destek olsa yeter 100,200 felan
Fiyatı nekadar veriyorknk bi yeteneğin varsa mesela logo yapabilirim altyazı yapabilirim falan dersen freelancer siteleri dene onun dışında yt de saçma saçma olan uygulamaların tamamı boş zaten
sana bağlı ilanı ne kadara koyarsan ama pahalı koyarsan kimse sana iş vermez herkesten ucuza koy ilk defa yapacaksın sonuçtaFiyatı nekadar veriyor
Aktif bir sitemisana bağlı ilanı ne kadara koyarsan ama pahalı koyarsan kimse sana iş vermez herkesten ucuza koy ilk defa yapacaksın sonuçta
birsürü site var koy işte bazılarına ayrıca yaşın kaç küçükse sorun çıkabilirAktif bir sitemi