Öneri Sağlam, ekonomik ve marka bir koltuk ?

Reaksiyon skoru
183
Merhaba arkadaşlar. Kullandığınız memnun kaldığınız veya güzel olduğunu bildiğiniz bir koltuk tavsiyesi var mıdır? Güzel olması koşuluyla ofis koltuğu da olur. Öncelik oyuncu koltuğu

Bütçeniz ?

Şok'a 1 ay önce Rampage geldi 900 lira çok dedim almadım şuan pişmanım. Piyasanın böyle olduğunu bilmiyordum

Bütçe vermediğinize göre baya zenginsiniz o zaman bu koltuk tam sizlik.

Ekonomik demişim kardeşlerim. 2000 lira asgari ücrete denk. Ekonomik anlayışınız bu mu cidden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat makul. Beni tetikleyen bişey lazım bunu almam için. Açıkçası daha somut şeyler lazım. Mesela kullanıp memnun kalan bir arkadaşın önerisi gibi

Bütçe 1000 diyor komik arkadaşım güzel okusan keşke
Ben bu mesajı yazarken yokdu bütçe :).

Herkesin bütçesine bağlı bir durum kimine göre ekomonik 5000 tl dir kimie göre 500 tl :).
Ekonomik demişim kardeşlerim. 2000 lira asgari ücrete denk. Ekonomik anlayışınız bu mu cidden

Fiyat makul. Beni tetikleyen bişey lazım bunu almam için. Açıkçası daha somut şeyler lazım. Mesela kullanıp memnun kalan bir arkadaşın önerisi gibi

Ben kullanıyorum memnunum.

Geri