NitroNos
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka önerecekleriniz var mıdır acaba ? XPG'nin baya bir koruması var ondan dolayı kararsız kaldım thermalthake ile.İncelemelere bakarak, tabii data base size 1-2 fikir verir ama alınır mı sorusuna tam cevap veremez.
Kendim kötü modelleri bulursam konu açıyorum zaten.
Rehber - SilverStone Strider Platinum ST1200-PT neden alınmamalı?
Kapasitörler üst seviye. Topoloji LLC ve DC to DC, gayet iyi. Filtreleme gayet güzel. Toplam 4 tane Y, 4 tane X kapasitörü, 2 bobin, 1 MOV ve 1 tane CM02X var. Gayet güzel fakat CM02X ne işe yarar bilmiyorum. Voltaj regülasyonu 12V'da iyi fakat 3.3V ve 5V biraz düşmüş. Daha iyi olabilirdi...forum.donanimarsivi.com
Rehber - Gigabyte P750GM neden alınmamalı?
Bu rehberimde yeni çıkan P750GM modelinin neden alınmaması gerektiği anlatacağım. Fan ömrü olarak idare eder. Ana kapasitör olarak gayet iyiler ama 2. kapasitörler merdiven altı üretim muhtemelen. Topoloji olarak LLC ve DC to DC var, gayet iyi. EMI Filtresi iyi, 4 Y, 2 X cap, 2 bobin ve MOV...forum.donanimarsivi.com
Rehber - ZM750-EBT neden alınmamalı?
Bu rehberde ZM750-EBT hakkında bahsedeceğim. Öncelikle 1119 TL gibi bir fiyatı var. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-zalman-zm750-ebt-750-w-fiyati,103737180.html Fiyatına bakınca GF1 gibi üst seviye, kaliteli PSU'lar ile yakın fiyata sahip. Şimdi neden alınmamalı diye bahsedelim...forum.donanimarsivi.com