salihb7123
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 325
Monster Tulpar T5 V19.2 15,6 alınır mı ?
alinir da o parayla masaustu kurmak daha iyi illa laptop istiyorsaniz alinirMonster Tulpar T5 V19.2 15,6 alınır mı ?
alınırMonster Tulpar T5 V19.2 15,6 alınır mı ?
masaüstü bilgisayarları pek sevmiyorum zaten gittiğim yerlere laptop götüren biriyim cevap için teşekkürleralinir da o parayla masaustu kurmak daha iyi illa laptop istiyorsaniz alinir
tşk cevap için almayı düşünüyorumalınır
11kkaç lira?
alınabilir o zamantşk cevap için almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
11k
11k laptop zorunlu mu peki? hani illaki laptop mu yoksa masaüstüde olsa olur mu?tşk cevap için almayı düşünüyorum
11k
bende araştırıyodum en uyguna en iyi rtx 2060 laptop bu normalde msi daha çok severim ama adamlar çok pahalı yapıyoralınabilir o zaman
masaüstü taraftarı değilim pek sevmiyorum11k laptop zorunlu mu peki? hani illaki laptop mu yoksa masaüstüde olsa olur mu?
Kardeşim monster bilgisayar yerin 2 özellik düşük olsun msı veya asus al monsterın teknik servisi iyi ama çevremde monsterdan şikayet eden 2-3 arkadaşım var o yüzden o paralarda monster önermiyorum.tşk cevap için almayı düşünüyorum
11k
anakart felan mı yandı ark larının yoksa ekranda ışık süzmesi mi varKardeşim monster bilgisayar yerin 2 özellik düşük olsun msı veya asus al monsterın teknik servisi iyi ama çevremde monsterdan şikayet eden 2-3 arkadaşım var o yüzden o paralarda monster önermiyorum.
peki neden sikayet ediyorlarmis ne alakaKardeşim monster bilgisayar yerin 2 özellik düşük olsun msı veya asus al monsterın teknik servisi iyi ama çevremde monsterdan şikayet eden 2-3 arkadaşım var o yüzden o paralarda monster önermiyorum.
Arkadaşımın 2 sene olmuş alalı lol de mesela 80-90fps alıyormuş ama sürek fps drop yiyormuş fightlarda 10fps e düşüyormuş bide lol gibi ağır olmayan oyunda yani sen düşün artık.O da bana alacaksan msı al bunlardan uzak dur falan dedi.peki neden sikayet ediyorlarmis ne alaka