Televizyonun tüpü bitmiş olabilir mi ?

Çörek

80+
Reaksiyon skoru
159
Televizyonum arçelik ve şuan hızlı bir şekilde görüntü gidip geliyor sabah düzeldi ama yine oldu bu arada televizyon eski televizyonlardan değil yeni nesil sayılır
sizce tüp bitmesinden böyle ikide bir hızlıca görüntü gidip gelmesi olabilir mi ?

Televizyonum arçelik ve şuan hızlı bir şekilde görüntü gidip geliyor sabah düzeldi ama yine oldu bu arada televizyon eski televizyonlardan değil yeni nesil sayılır
sizce tüp bitmesinden böyle ikide bir hızlıca görüntü gidip gelmesi olabilir mi ?
Sadece eski televizyonlara ait değil mi tüp bitmesi.

Tüplü televizyon mu bu?

Tüp bitmesi diye bir şey yok artık. Belki arka aydınlatması ölmüştür onu bilemem.

Hayır, normal eski televizyonlardaki gibi şişman olan tüplü televizyonlardan değil. Arçelik 1080p yeni nesil televizyon ama bu yeni nesil televizyonlarda da galiba küçük de olsa oluyormuş diye duydum
Bir fikrim yok o zaman ama yok diye biliyorum.

Aygaz dın dın dınn (!)

Hocam arka aydınlatma alakalı bir sıkıntısı var elektronik bir arıza gibi. Servis şart. İçini açsan kartına bakarsın yada yanma kararan bir yer olup olmadığına. Ev elektriğiniz düzgün geliyor mu sürekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önceki konuya baktım deforme olmuş kablo varsa onu değiştir önce. Farklı prizden elektirik al. Akım korumalı priz kullan

Hocam arka aydınlatma alakalı bir sıkıntısı var elektronik bir arıza gibi. Servis şart. İçini açsan kartına bakarsın yada yanma kararan bir yer olup olmadığına. Ev elektriğiniz düzgün geliyor mu sürekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önceki konuya baktım deforme olmuş kablo varsa onu değiştir önce. Farklı prizden elektirik al. Akım korumalı priz kullan
Servis gelecek bakalım kaç para fiyat söyliyecem onu merak ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,329
Üyeler
184,144
Son üye
umutcann01
Geri