- Reaksiyon skoru
- 6,471
YA GÜVENLİK DOĞRULAMASI NI YAPTIK SONRA SERVER ERRORU YUZUNDEN ALAMADIM YA
3 saat olmuş ne hızlı bitti ya?
3 saat olmuş ne hızlı bitti ya?
Hiçbir özelleştirme yapamıyordunuz.Belki S2H özelleştirmesi vardır. SHP650'de çok kötü bir PSU değil. Fiyatına göre iyi.
Geçmiş Olsun.YA GÜVENLİK DOĞRULAMASI NI YAPTIK SONRA SERVER ERRORU YUZUNDEN ALAMADIM YA
Sen ya anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun beni.Belki S2H özelleştirmesi vardır. SHP650'de çok kötü bir PSU değil. Fiyatına göre iyi.
Abi monitör tn panal ama alimi güzel gibiİlk defa DA-2 sistem aldığıma üzüldüm [İndiriminde indirimi olmuş MD-2]
Sistemin stoğu bitti zatenAbi monitör tn panal ama alimi güzel gibi
80 derece az mıAman tanrım ya. ciddi misin.
Fazla ısınmıyor.
abi 1 ssd için 1500 tl denmi olacağızMD serisi her zaman efsanedir ben senin yerinde olsam MD2'ye de bir bakarım yeni sistem bu kadar fiyat avatajlı gelmez en azından öyle düşünüyorum çünkü gücümün büyük kısmını MD2 de harcadım
Ben neden ip adresden ban yemiş olabilirim itopyadan hiçbir şey yapmadimYA GÜVENLİK DOĞRULAMASI NI YAPTIK SONRA SERVER ERRORU YUZUNDEN ALAMADIM YA
Abi itopya politikası kadar saçma bir politika yok kafayı yicemabi 1 ssd için 1500 TL denmi olacağız
kanka birdahkini alırsınabi 1 ssd için 1500 TL denmi olacağız
Aga ben de diyorum ki, kötü parça değil, fiyatına göre en iyi parçalar kullanılmış. Kötü kullanacak olsa gider oraya sorunlu Adata SU630 koyardı, PSU olarak PowerBoost, Frisby, Rampage PSU koyardı. Ekran kartı biraz düşük seviye ama 4899 TL'ye muhteşem bir sistem ve parçalarının çok kaliteli olması beklenemez. Burada kötü parçalar değil F/P parçalar kullanılmış.Sen ya anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun beni.
Bütçe düşük olduğu için daha kötü parçalar kullanılmış.
Abi gözünü seveyim stoklar arttırılsın babamı ilk kez ikna ettim adam kartını felan hazırladı site çökmesinden dolayı stok bitmiş abi Allah ini seveyim lütfen birşeyler ayarlarla lütfen.aghhhhhhhh alamadım yağğ. Alt da ki sisteme 4.700 verdim.