K Kazmacı basi 80+ Bronze Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 1,817 En İyi Cevap 1 16 Eylül 2021 #521 KeepHyper yazmış: Niye hortlatıyorsun kardeşim.Rapor yedin Devamı için tıklayın... Kimse cevap vermemişti ben de yazayım dedim.
KeepHyper yazmış: Niye hortlatıyorsun kardeşim.Rapor yedin Devamı için tıklayın... Kimse cevap vermemişti ben de yazayım dedim.
HasanBG 80+ Bronze Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1,593 Dahası Reaksiyon skoru 859 Konum Okulunda İsim Hasan 16 Eylül 2021 #522 Pond1s yazmış: Çok iyi Hayır Devamı için tıklayın... neden hortlatırsın ki aga bende yeni cıktı sandım
Pond1s yazmış: Çok iyi Hayır Devamı için tıklayın... neden hortlatırsın ki aga bende yeni cıktı sandım
KeepHyper 80+ Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 243 Dahası Reaksiyon skoru 133 Konum Ankara İsim Ömer Alp Yurdakul 16 Eylül 2021 #523 Pond1s yazmış: Kimse cevap vermemişti ben de yazayım dedim. Devamı için tıklayın... Adam yazdığını bile unutmuştur zaten arada çok uzun zaman var.Konuyu hortlatarak yardıma ihtiyacı olanların konularını daha aşağı çekiyorsun.
Pond1s yazmış: Kimse cevap vermemişti ben de yazayım dedim. Devamı için tıklayın... Adam yazdığını bile unutmuştur zaten arada çok uzun zaman var.Konuyu hortlatarak yardıma ihtiyacı olanların konularını daha aşağı çekiyorsun.