Yardım Rainbow six siege alınır mı?

YankıÖzkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Arkadaşlar ininal kartımda 25tl param var. Oyun almak istiyorum. Aklımda Rainbow six siege var uzun zamandır. Güzel bir oyuna benziyor. Call of duty serisini severek bitirdim. Alınır mı sizce güzel mi oyun?

Kesinlikle alınır.

Alınır :=)

Tek başınıza sarar mı bilmem, ben hiç oynamadım ancak herkes öneriyor. Ancak yavaş bir internete sahip iseniz gelen güncellemeler sizi bıktırabilir.

Tek başınıza sarar mı bilmem, ben hiç oynamadım ancak herkes öneriyor. Ancak yavaş bir internete sahip iseniz gelen güncellemeler sizi bıktırabilir.
Steam pubg gibi her hafta 10gb geliyorsa biraz sıkıntı, internetim yavaş değil ama sıkıyor indirmeler :)

Kesinlikle alınır.
Kesinlikle alınır.
Arkadaşlar bir sorun yaşıyorum rainbow ile oyuna girerken atıyor masaüstüne bi çözüm varmidir yardim edermisiniz

Steam PUBG gibi her hafta 10gb geliyorsa biraz sıkıntı, internetim yavaş değil ama sıkıyor indirmeler :)
Her hafta gelmiyordur sanırım ancak yanlış hatırlamıyorsam r6s oynayan bir arkadaşım bir geldiğinde 30 40 gb lik güncellemeler oluyor demişti.

oyyyy r6 tabii ki alınır misssssssss gibi oyun çok severim oyyyyy

kaçırılmaz fiyat csgo r6 dan iyi diyenlerin kendisine saygısı yoktur :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,176
Üyeler
184,115
Son üye
buğraçakır
Geri