Vuudx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,179
Gelebilir bence ama birkaç yılı vardır
soru konu başlığında.
soru konu başlığında.
Neden Azerbaycandan Almıyorsunuz.Türkiyede Bilgisayar Bileşenleri Vergiden Dolayı Pahalısoru konu başlığında.
niye? Çok iyi kampanyalar var ve abdullah abinin sistemler de toplanacak orada falan çok iyi olur.Gelmez ve gelmesini istemezsin
azerbaycana salamlarsoru konu başlığında.
Sen ne kadar şikayet var biliyon mu onlar hakkındaniye? Çok iyi kampanyalar var ve abdullah abinin sistemler de toplanacak orada falan çok iyi olur.
azerbaycandakiler her markayı bilmiyor nvidia en fazla bilinen marka diye radeon kartlar amd işlemciler gelmiyor çok o yüzdenNeden Azerbaycandan Almıyorsunuz.Türkiyede Bilgisayar Bileşenleri Vergiden Dolayı Pahalı
Aleyküm selamazerbaycana salamlar
hangi konuda?Sen ne kadar şikayet var biliyon mu onlar hakkında
Amazon ile almayi düşündünüz mümağaza olarak. Kargo geliyormu?
Hocam Bütçenize göre Nvidia ve İntel İşlemcili Sistem Ayarlayabiliriz.Zaten Fiyatlar Neredeyse Aynıazerbaycandakiler her markayı bilmiyor nvidia en fazla bilinen marka diye radeon kartlar amd işlemciler gelmiyor çok o yüzden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aleyküm selam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hangi konuda?
gümrük sıkıntısı falan uğraşmak istemiyorum.Amazon ile almayi düşündünüz mü
Amazon Mantıklı Aslında.Azerbaycana Götürüyorlardı SanırsamAmazon ile almayi düşündünüz mü
Neden Gümrük Sıkıntısı Olsun ki.Azerbaycanda Amazon Yok mu ?gümrük sıkıntısı falan uğraşmak istemiyorum.
Azerbaycan da gümrük nasıl işliyor bilmiyorum ama vergini ödeyerek aliyorsun Türkiye de sorun olmuyorgümrük sıkıntısı falan uğraşmak istemiyorum.
sapphire nitrp+ rx 5704gb 270 manat msi gtx 1650 gaming x 4gb 440 manat baya fark varHocam Bütçenize göre Nvidia ve İntel İşlemcili Sistem Ayarlayabiliriz.Zaten Fiyatlar Neredeyse Aynı