Geçici Ücretsiz Epic Games "Torchlight II" oyununu ücretsiz yaptı!

2Pac

80+
Reaksiyon skoru
211
Arkadaşlar merhaba Epic Games bugün "Torchlight II" (31TL) oyununu ücretsiz yaptı. Yarın 19.00'a kadar ücretsiz bir şekilde oyuna kalıcı olarak sahip olabilirsiniz. Buraya tıkladıktan sonra Epic Games hesabınızla giriş yaparak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. (Nasıl bi' oyun bilen var mı?)

31 sj yazanlar gelmeden...

Ne 31 mi 😮😮

Arkadaşlar merhaba Epic Games bugün "Torchlight II" (31TL) oyununu ücretsiz yaptı. Yarın 19.00'a kadar ücretsiz bir şekilde oyuna kalıcı olarak sahip olabilirsiniz. Buraya tıkladıktan sonra Epic Games hesabınızla giriş yaparak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. (Nasıl bi' oyun bilen var mı?)
Güzel bir oyun mu ? Sizcd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu liste doğrumuş mu

Ekler

• 20201230_194139.jpg
    20201230_194139.jpg
    250.1 KB · Hit: 91
Yarın son oyun verilcek :(

Liste bugüne kadar doğru ilerledi.
Hocam. Ben pc yi daha tam toplamadım bu yüzden launcher kullanamıyorum şuan ben bu websitesinden kütüphanemi görmem mümkün mü ?

Yarın son oyun verilcek :(

Hocam. Ben PC yi daha tam toplamadım bu yüzden launcher kullanamıyorum şuan ben bu websitesinden kütüphanemi görmem mümkün mü ?
Hesap>işlemler kısmından satın aldığınız oyunları görebilirsiniz.

Saolun hocam hangi oyunları aldığımı unuttumda. D

Hayatım boyunca kütüphanem bu kadar zengin değildi hepsi beleşten mis.

Ekler

• 20201230_202751.png
    20201230_202751.png
    132.1 KB · Hit: 81
Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: 2Pac
Geri