1000TL Gaming Klavye Önerisi

Closed

80+
Reaksiyon skoru
1
Dostlar merhaba. 1000 TL Bütçem var, sesi tok lol vs. Oyunlar için ( cs go pubg r6 fortnite vs. Oynamıyorum) mekanik klavye arıyorum. K95 platinium brown ve k95 mx speed indirimde. Corsair tabi ki. Dikkatimi çektiler. Tavsiyeleriniz nelerdir merakla bekliyorum. Apex 7 de gözüme çarptı ama açıkçası klavye hakkında pek bilgim yok.

Dostlar merhaba. 1000 TL Bütçem var, sesi tok lol vs. Oyunlar için ( cs go PUBG r6 fortnite vs. Oynamıyorum) mekanik klavye arıyorum. K95 platinium brown ve k95 mx speed indirimde. Corsair tabi ki. Dikkatimi çektiler. Tavsiyeleriniz nelerdir merakla bekliyorum. Apex 7 de gözüme çarptı ama açıkçası klavye hakkında pek bilgim yok.
Apex 7 al bence

Bence bunu alabilirsin. İtopya'da indirimde zaten hocam. Bu Asus Rog Scope TKL olanı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buda normal versiyonu 505₺ indirim var N11 de. Hayırlı olsun şimdiden :)

Asusta çok hoş. 3 ü arasında kaldım. G910, apex 7, asus hangisi sizce.

katılmıyorum kesinlikle :D
Dostum Corsair bu işte işin ehlidir. Artıdan Cherry MX Red switch kullanıyor piyasada bulabileceğin en kaliteli switchlerden. Burada yazanların hiçbiri üzmez ancak ben olsam K70 alırdım. Tasarımı hangisine hoş gelirse artık K70 diğerleri kadar tasarımda iyi değil bence ama daha kaliteli olduğuna iddiaya bile girerim :).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha diğerlerinin de switchleri falan kaliteli tabii ki malzeme ve zevk meselesi.

Geri