Csgo fps drop sorunu

DarkLegion3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
434
Arkadaşlar csgoda 300 fps almama rağmen bazen fps drop yiyorum hangi oyun modlarında oluyor diye soracak olursanız ölüm maçı rekabetçi ve yoldaşta oluyor
crucial ballistix 8gb 3000mhz ddr4 ram kullanıyorum.

Diğer sistem özellikleri nerede?

Arkadaşlar csgoda 300 fps almama rağmen bazen fps drop yiyorum hangi oyun modlarında oluyor diye soracak olursanız ölüm maçı rekabetçi ve yoldaşta oluyor
crucial ballistix 8gb 3000mhz ddr4 ram kullanıyorum.
hala oluyor mu bendede var gtx 1660s ryzen 5 2600 var 8x2 geil evo forza 3000 mhz ram var yüksekte 300 de alıyorum ama 120 lere iniyor drop oluyor

Malesef hala aynı fakat benden tavsiye csgo yüksek ayarlarda oynanmaz :D
Deniyim dedim en düşüktede 350 görüyorum yer yer ama 140 a 130 a iniyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk oyuna girdiğimde bende de oluyor drop anlamadım gitti.
Oyuna girdiğimizde hani 118 fps oluyor ya mesela ayarlara bastım 90 a iniyo droplanıyo normalde olmuyodu fps max 0 yaptım ondada oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows update gelmiş belki ondan drop olmuştur

Aynısını yaşıyorum kaç kez format attım tüm driverları güncelledim kaldırdım fakat hala düzelmedi bende 300 fps alıyorum çoğu zaman drop yiyorum. Monitörüm kötü yüksek ihtimal onunla alakalıdır diye düşünüyorum.

Aynısını yaşıyorum kaç kez format attım tüm driverları güncelledim kaldırdım fakat hala düzelmedi bende 300 fps alıyorum çoğu zaman drop yiyorum. Monitörüm kötü yüksek ihtimal onunla alakalıdır diye düşünüyorum.
Sanmam hocam diyelimki hs yedik 1 saniyelik donma yaşanıyor bu monitörle olmaz bence

Sanmam hocam diyelimki hs yedik 1 saniyelik donma yaşanıyor bu monitörle olmaz bence
Oyunda maça girdiğimde öldüğümde 1-2 saniyelik bir donma oluyor aynı şekilde monitörden de değilse neden acaba kesinlikle çözülmesi gereken bir durum.

Geri