Tarih Sever Kulübü

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,288
Merhaba,forumda tarih kulubü olmadıgını farkettim bende bir tane açmaya karar verdim.Külüpte tarih konularını,şahsiyetleri,tarih kitapları paylaşacagız.Gerçekten tarihi sevenlerin katılmasını rica ederim.

Kulübe Girmek İçin Şartlar ;
-300 Reaksiyon
-300 Mesaj
-Profil Fotosuna Tarihi Şahsiyet Olması (Mümkünse Yakın Tarih Olmasın Siyasete Girmeyelim)
-Kitap Önerileri Paylaşması
-İmzasına Tarih Sever Külübü Üyesi Yazması Gerekiyor.

Katılmak için "katılıyorum"yazmanız yeterlidir.

Unutmayın tarih tekerrür ediyor...

Merhaba,forumda tarih kulubü olmadıgını farkettim bende bir tane açmaya karar verdim.Külüpte tarih konularını,şahsiyetleri,tarih kitapları paylaşacagız.Gerçekten tarihi sevenlerin katılmasını rica ederim.

-300 Reaksiyon
-300 Mesaj
-Profil Fotosuna Tarihi Şahsiyet Olması (Mümkünse Yakın Tarih Olmasın Siyasete Girmeyelim)

Kulüpler ne işe yarıyor lna

-300 Reaksiyon
-300 Mesaj

ne kadar saçma gereklilikler la ben kulğübe girmek için pp mi mi değiştircem umrumda olmaz

Kulüpler ne işe yarıyor lna
Kitap paylaşacagız,tartışma yapıcagız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaliteli bir klüp olmuş baya
Fakat bir süre sonra unutulup gidiliyor klüpler onu da baştan belirteyim,eğer klübü uzun süre devam ettireceksen aktif olmaya çalış klüp üyelerinle de ilgilenmeye çalış.
Sagolun,teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadar saçma gereklilikler la ben kulğübe girmek için pp mi mi değiştircem umrumda olmaz
Zaten daha 40k kişi var forumda önemli yinede sagol.

Geleceği bilmem ama şuanda haklısın 300 mesaj ne alaka birde niye pp mi değiştiriyim?

Kaliteli bir klüp olmuş baya
Fakat bir süre sonra unutulup gidiliyor klüpler, onu da baştan belirteyim,eğer klübü uzun süre devam ettireceksen aktif olmaya çalış klüp üyelerinle de ilgilenmeye çalış.
bu nası pp la eski pp ne dön seri :D
cidden çok kötü olmuş gözüm alışamadım eskisi daha iyiydi mesut çevikli

Katılabilirmiyim? Pp değiştiririm sorun değil

Katılmak isterim ama klüpler iş yapmıyor klüb açılıcak 1 haftaya unutuluacak kayılıryorum ama

Ne işe yarayacak bu kulüp? Ne değişecek? Neyi değiştirecek? Forumu böyle ufak ufak gruplara bölmenin ne gereği var?
Kesinlikle katılıyorum, klüpler ilk zamanlar güzeldi ama artık pek bir işe yaramıyor.
Benim hatırladığım eskiden 600 mesaj üstü istiyordu ve katılma talebi olduğundan herkes mesaj atıyordu ve forum daha hızlı gelişiyordu.
Benim görüşüm bu zamandan sonra klüplerin pek bir etkisi olmayacağı yönündedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,911
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri