LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
@tunahangenç gelecek tarif ne zaman yerin doluyor bak
Patlamayan mısır kalmaması sanırım okudum ama anlamadımFark ne olacak? Yani bunu neden yapmalıyız?
Daha güzel olur KNKYamuk mısır var olur mu?
hahahahah dersteyim öğle teneffüsünde vericem tarif@tunahangenç gelecek tarif ne zaman yerin doluyor bak
Emin ol böyle bir şey kimsenin aklına gelmemiştir.Aklıma geldi yapayım dedim alaala
evet amaç oPatlamayan mısır kalmaması sanırım okudum ama anlamadım
Bekliyorum.hahahahah dersteyim öğle teneffüsünde vericem tarif
Olabilir ama bu şekilde yaptığımı evdekilere söylemedim ve onlarada daha güzel geldi ayrıca daha güzel patlıyor bir keresinde bekletmeden yapmıştım gözle görülür halde daha fazla patlamıştıEmin ol böyle bir şey kimsenin aklına gelmemiştir.
Bu arada psikolojik olarak da güzel gelmiş olabilir.
Sonuçta farklı bir şey yapmışsın ve beynin tadı farklı algılamak zorunda kalmıştır
bunla ilgili bi video var link atıyım:Emin ol böyle bir şey kimsenin aklına gelmemiştir.
Bu arada psikolojik olarak da güzel gelmiş olabilir.
Sonuçta farklı bir şey yapmışsın ve beynin tadı farklı algılamak zorunda kalmıştır
Bu kanalı çok seviyorumbunla ilgili bi video var link atıyım:
bunu herkesin izlemesini isterim çünkü gerçekten insanlar kandırarak para kazanmaya bayılıyo ama seveen varsa devam etsinbunla ilgili bi video var link atıyım:
eskiden iyiydi biraz artınca bozdu kısa konularrı uzun tutmaya başladı yine toparladıBu kanalı çok seviyorum
Deneyeceğimevet amaç o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olabilir ama bu şekilde yaptığımı evdekilere söylemedim ve onlarada daha güzel geldi ayrıca daha güzel patlıyor bir keresinde bekletmeden yapmıştım gözle görülür halde daha fazla patlamıştı
Bende mısırı çok seviyorum, annem yapıyor ve neredeyse hiç patlamayan kalmıyor.Patlamayan mısır kalmaması sanırım okudum ama anlamadım