CS:GO Hâlâ Oynanır Mı?

Oynanıyor.
Hile gelmemesi için tek dikkat etmeniz gereken(seçkinseniz)
Takımdaki herkesin rozeti olsun.
Hile gelme olasılığı çok çok düşüyor.

Hile muhabbeti şöyle prime alıyorsun yani paralı alıyorsun ve güven faktörü var güven faktörün yeşil olduğu zaman hile gelme olasılığı daha az oluyor. Onun harici kırmızı olursa güven faktörün %60 70 gelir.
Ne kadar doğru bilmiyorum ancak takımıma hile geliyor ve ben bunu raporlamadığım için güven faktörüm düşüyor var mı öyle bir olay?

Bence oynanır ve oynuyorum.

Bu arada oynanır.

Sabotaj mük oyun len. Grafiklere bak. Left 4 Dead'ın grafikleri sabotajdan güzel. Zulaya zaten laf yok Captain Atx yer sonra. :D

cs ye 3 gün önce indirdim ranked girdim girmez olaydım takımda 2 tane hile bitanesi yere bakıp sıkıyo bitanesi zıplaya zıplaya karşıdada hile vardı bizim hilenin kafasına sıktım ban attı bende sildim

cs go bitti zula daha iyi

Herkese selam, sorum yukarıdaki gibi. Hile muhabbeti fazla var mı ya da bununla ilgili bir çözüm getirildi mi? Teşekkürler...
oynanır ancak valorant gibi bir ganimet söz konusu. valorantta mermi sıktığım yere gidiyor ancak csde öyle değil.
daha bugün afk adama deagle ile hs atıyorum gitmiyor. tek tek sıkıyorum, namlu tam aşağı düşüyor ve sabitim. crosshairin tamamı adamın kafası halbuki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,263
Üyeler
188,223
Son üye
hashiramaxd
Geri