Neler Yeni

CS:GO Hâlâ Oynanır Mı?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
csyi bırakıp lole geçtim 3 ay önce
sonra valorant oynamaya başladım
2 gün önce cs oynamaya da başladım
ve 3 ü de hala oynanır durumda bence
mouse bozuldu cs go oynuyorum idarelik mouse var onunda dpi ı kötü sağ click basmıyor ama hep iyi skor alıyorum deathmatch ta

ELECTUS

80+ Silver
Oynanmaz mı hala mekanikleri olarak bir çok oyundan daha iyi hiç bir oyunda bu kadar güzel bir vuruş hissi yok mükemmel ya headshot atmak, silah kullanmak.
Katılıyorum.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Şayet ben oynamam. Arkadaşlar ayda yılda 1 çağırırsa da anca girerim. Eski havası yok. Çift keleştim 2 ay önce silindi yine rütbe. Eski zevk 0 bence. Valorant daha zevkli geliyor bana. Daha iyi demiyorum ama daha zevkli bence. CS artık baydı cidden. Source 2 mi getiriyorlar napıyorlarsa yapsınlar artık :D
Birde aim abartı zor. Ak 47 nin mesala sekerken sadece mermi sekiyor crossfair sekmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar doğru bilmiyorum ancak takımıma hile geliyor ve ben bunu raporlamadığım için güven faktörüm düşüyor var mı öyle bir olay?
Reportlucaksın. Reportlamamazlık etme

hiç bir oyunda bu kadar güzel bir vuruş hissi yok
Call of duty nin güncel oyunlarını unuttun

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Prime olsan bile hile gelir az veya çok sonuç itibariyle gelir. Faceit girilir ama takım yoksa ordada troll gelince maçın sonuna kadar kansersin çünkü atamıyorsun

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Birde aim abartı zor. Ak 47 nin mesala sekerken sadece mermi sekiyor crossfair sekmiyor

Reportlucaksın. Reportlamamazlık etme

Call of duty nin güncel oyunlarını unuttun
COD başka CS başka

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hile muhabbeti şöyle prime alıyorsun yani paralı alıyorsun ve güven faktörü var güven faktörün yeşil olduğu zaman hile gelme olasılığı daha az oluyor. Onun harici kırmızı olursa güven faktörün %60 70 gelir.
ben bu güven faktörü olayını bilmiyodum oyunu güvenli modda başlatmayı kapatmıştım bi ara msi afterburnerden değerlere bakabimek için sonra geri açtım şimdi güven faktörüm düşmüş müdür? öyle bir uyarı vermişti çünkü. düştüyse her el hile felan mı gelir? ne olur?

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Batuhan Divrik
ben bu güven faktörü olayını bilmiyodum oyunu güvenli modda başlatmayı kapatmıştım bi ara msi afterburnerden değerlere bakabimek için sonra geri açtım şimdi güven faktörüm düşmüş müdür? öyle bir uyarı vermişti çünkü. düştüyse her el hile felan mı gelir? ne olur?
Geri açtıysan bir şey olmamıştır diye düşünüyorum bir arkadaşınla oyuna gir ve başlattığın da güven faktörün kırmızıysa arkadaşına uyarı verecektirç

Top Bottom