Fenerbahçe Liderlik İçin Erzurum Deplasmanında!

Bir erzurumlu olarak diyeyim.Her güçlü yenecek diye yok maçlar sürpriz de olabilir.O zaman Barça cadiz'e yenilmez real çöp takımlara.Belli olmuyor 8-10 atarlar yazmışlar :D

Dostum 2. goldeki organizasyonu görmüyor musun ne şansı Allah aşkına. Temiz galibiyet temiz 3 puan.
Sen futbol izliyor musun ? Adamlar neler yapıyor sen ver-kaç fjastdghsjgasfg

Dostum ne alaka? Mesut Özil'in kendilerine göre iyi bir transfer olmadığını söylemişler sadece. Düşmanlık mı bu?
sadece mesut için değil ne zaman bir konuda fenerbahçenin adı geçiyorsa hemen laf sokmaya çalışıyorlar onlarda mesut olmadıkları için kıskanıyorlar

sadece mesut için değil ne zaman bir konuda fenerbahçenin adı geçiyorsa hemen laf sokmaya çalışıyorlar onlarda mesut olmadıkları için kıskanıyorlar
Evet sırt problemleri bir senedir u 23 antremna yapan nadamı çok kıskanıyoruz

İlk yarı çok önemli, Erol hoca her ne kadar yenilince "istifa"diyenler olsa da yenildiği her maçın bir anlamı oldupunu anladım, lakin hala oturmamış yerler var. Takıma Mesut Özil geldi hoş ama kimin yerine oynayacak, bu sorunun cevabına medya veriyor. İddialarra göre Ozan Tufan EPL takımları istiyormu iki talip var, yüksek ücret verirse satılacak e yerini Mesut ile doldurucak bi bakıma al ver hesabı. Erzurum maçı ise ilk yarıda en az 3-4 gol bulması lazım ki rakibi ikinci yarıya pes ederek girsin, Errzrumu'un oturmamış bir kadro düzeni var ve düzen FB'nin işe yararyacak. Eğer bu maç defansa aşırı önem verirsek beraberlik olur. Ama sanmıyorum Erol hoca akıllı adam. Büyük ihtimal 3-5-2 veya 4-3-3 oynayacak defansata Sadık caner, Gökhan vazgeçilmez gibi görünüyor. Orta sahada Pelkas ve Ozan başı çeker ileride ise Samatta ve Thiam bekliyorum. Kalede ise tabii ki Altay geri kalanda sürprizler olur. İlk yarıyı rahat atlatmamız lazım ve büyük ihtimal ikinci yarı Ademi girer oyuna. Sert baskı ile oynarsak rakip top kaybı yapar ve gol yolu açarız. Ve burda kilit isimler dewvereye giriyor. Beim tahminim ilk yarı 3 gol bulursak 7 veya 8 atarız ,ama 1-2 gol bulurrsak ilk yarı 4 veya 5 -1 biter maç

bjk oyuncusu penaltı noktasında faul yapıyor hakem penaltıyı vermiyor helal de adamı ölmesi gerek penaltı vermesi için biz yapsak aynısını direk penaltı verir

Bakıp görelim hocam.Yaklaşık 3-5 senedir Fenerliler aynı şeyi söylüyor çünkü,artık bana da gına geldi. :D :D
Hocam bu sezon iş ciddi çünkü anlaşmalar tamam mesut arsenal ile anlaştığı zaman gelip imzayı atacak, ben şahsen gerçekten baya etkili olacağını düşünüyorum çok güzel ara pasları ve oyun kurma yeteneği var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri