İlk yarı çok önemli, Erol hoca her ne kadar yenilince "istifa"diyenler olsa da yenildiği her maçın bir anlamı oldupunu anladım, lakin hala oturmamış yerler var. Takıma Mesut Özil geldi hoş ama kimin yerine oynayacak, bu sorunun cevabına medya veriyor. İddialarra göre Ozan Tufan EPL takımları istiyormu iki talip var, yüksek ücret verirse satılacak e yerini Mesut ile doldurucak bi bakıma al ver hesabı. Erzurum maçı ise ilk yarıda en az 3-4 gol bulması lazım ki rakibi ikinci yarıya pes ederek girsin, Errzrumu'un oturmamış bir kadro düzeni var ve düzen FB'nin işe yararyacak. Eğer bu maç defansa aşırı önem verirsek beraberlik olur. Ama sanmıyorum Erol hoca akıllı adam. Büyük ihtimal 3-5-2 veya 4-3-3 oynayacak defansata Sadık caner, Gökhan vazgeçilmez gibi görünüyor. Orta sahada Pelkas ve Ozan başı çeker ileride ise Samatta ve Thiam bekliyorum. Kalede ise tabii ki Altay geri kalanda sürprizler olur. İlk yarıyı rahat atlatmamız lazım ve büyük ihtimal ikinci yarı Ademi girer oyuna. Sert baskı ile oynarsak rakip top kaybı yapar ve gol yolu açarız. Ve burda kilit isimler dewvereye giriyor. Beim tahminim ilk yarı 3 gol bulursak 7 veya 8 atarız ,ama 1-2 gol bulurrsak ilk yarı 4 veya 5 -1 biter maç