Neler Yeni

Fenerbahçe Liderlik İçin Erzurum Deplasmanında!

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bir erzurumlu olarak diyeyim.Her güçlü yenecek diye yok maçlar sürpriz de olabilir.O zaman Barça cadiz'e yenilmez real çöp takımlara.Belli olmuyor 8-10 atarlar yazmışlar :D

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dostum 2. goldeki organizasyonu görmüyor musun ne şansı Allah aşkına. Temiz galibiyet temiz 3 puan.
Sen futbol izliyor musun ? Adamlar neler yapıyor sen ver-kaç fjastdghsjgasfg

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,929
İsim
Mert Can Ergün
Dostum ne alaka? Mesut Özil'in kendilerine göre iyi bir transfer olmadığını söylemişler sadece. Düşmanlık mı bu?
sadece mesut için değil ne zaman bir konuda fenerbahçenin adı geçiyorsa hemen laf sokmaya çalışıyorlar onlarda mesut olmadıkları için kıskanıyorlar

Reksed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Emir Dikgoz
Sen futbol izliyor musun ? Adamlar neler yapıyor sen ver-kaç fjastdghsjgasfg
Bir galibiyet en fazla bu kadar ses getirebilirdi her yerden. küçümseyici tavırlarından dolayı ciddiye almıyorum seni.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
sadece mesut için değil ne zaman bir konuda fenerbahçenin adı geçiyorsa hemen laf sokmaya çalışıyorlar onlarda mesut olmadıkları için kıskanıyorlar
Evet sırt problemleri bir senedir u 23 antremna yapan nadamı çok kıskanıyoruz

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
İlk yarı çok önemli, Erol hoca her ne kadar yenilince "istifa"diyenler olsa da yenildiği her maçın bir anlamı oldupunu anladım, lakin hala oturmamış yerler var. Takıma Mesut Özil geldi hoş ama kimin yerine oynayacak, bu sorunun cevabına medya veriyor. İddialarra göre Ozan Tufan EPL takımları istiyormu iki talip var, yüksek ücret verirse satılacak e yerini Mesut ile doldurucak bi bakıma al ver hesabı. Erzurum maçı ise ilk yarıda en az 3-4 gol bulması lazım ki rakibi ikinci yarıya pes ederek girsin, Errzrumu'un oturmamış bir kadro düzeni var ve düzen FB'nin işe yararyacak. Eğer bu maç defansa aşırı önem verirsek beraberlik olur. Ama sanmıyorum Erol hoca akıllı adam. Büyük ihtimal 3-5-2 veya 4-3-3 oynayacak defansata Sadık caner, Gökhan vazgeçilmez gibi görünüyor. Orta sahada Pelkas ve Ozan başı çeker ileride ise Samatta ve Thiam bekliyorum. Kalede ise tabii ki Altay geri kalanda sürprizler olur. İlk yarıyı rahat atlatmamız lazım ve büyük ihtimal ikinci yarı Ademi girer oyuna. Sert baskı ile oynarsak rakip top kaybı yapar ve gol yolu açarız. Ve burda kilit isimler dewvereye giriyor. Beim tahminim ilk yarı 3 gol bulursak 7 veya 8 atarız ,ama 1-2 gol bulurrsak ilk yarı 4 veya 5 -1 biter maç

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,929
İsim
Mert Can Ergün
bjk oyuncusu penaltı noktasında faul yapıyor hakem penaltıyı vermiyor helal de adamı ölmesi gerek penaltı vermesi için biz yapsak aynısını direk penaltı verir

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Bakıp görelim hocam.Yaklaşık 3-5 senedir Fenerliler aynı şeyi söylüyor çünkü,artık bana da gına geldi. :D :D
Hocam bu sezon iş ciddi çünkü anlaşmalar tamam mesut arsenal ile anlaştığı zaman gelip imzayı atacak, ben şahsen gerçekten baya etkili olacağını düşünüyorum çok güzel ara pasları ve oyun kurma yeteneği var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,032
Üyeler
164,601
Son üye
Elvina
Top Bottom