Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
O zaman fenerliler de 20 yıl önceki galibiyetiyle sevinmesin, bizde 7-0'ı biliriz.Bem galatsaraya sempatim var 20 yıl oldu artık atma
O zaman fenerliler de 20 yıl önceki galibiyetiyle sevinmesin, bizde 7-0'ı biliriz.Bem galatsaraya sempatim var 20 yıl oldu artık atma
o konuda haklısın başka övüncek bişeyleri yok diye bunu söylüyorlarO zaman fenerliler de 20 yıl önceki galibiyetiyle sevinmesin, bizde 7-0'ı biliriz.
Fenerbahçe favori olduğunda ya kalp krizi geçirtip kazanıyo yada keybediyo genelde o yüzden berabere kalıcklar diye düşünüyorum8 atamayızda 3-4 rahat atarız diye düşünüyorum
Sana acıyorum. Akraba evliliği filan mısın?IQ DA SIKINTI YOK KORKMA SENİN SEVİYENE GELMEK İÇİN FB Lİ Mİ OLMAK LAZIM
AYNEN ÖYLE SİZİNLE UĞRAŞAMIYCAM BBBurayı seviyesi düşük holigan gruplarına çevirmeyin.
Ne tesadüf.AYNEN ÖYLE SİZİNLE UĞRAŞAMIYCAM BB
Bu takımın Başına Kocaman Geçmesi lazımFenerbahçe rakibini 8 farkla yenmesi halinde lider olacak! Maç ile ilgili yorumlarınızı alalım.
Hocam ben ceza almaması için uyardım ama devam ediyor, bence konudan gitmeli ya da zorla gönderilmeli.Burayı seviyesi düşük holigan gruplarına çevirmeyin.