Bime Rival 3 gelecek diyorlardı. Ona da bakabilirsin.Bu bütçe bandında mouse önerileriniz nelerdir? İncehesap Gaming Gecelerine gelem bi ROG Mouse vardı o fiyatlara onun da ismini bile ayrıca yazabilir mi lütfen?
Evet bu olabilir dediğim, önerir misin reis güzel midir bu?![]()
Asus ROG Strix Impact Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Impact Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG Strix Impact Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Bime Rival 3 gelecek diyorlardı. Ona da bakabilirsin.
Maalesef 2-3 hafta sonra belki alacağım, hemen şimdi almam mümkün değil.Bime rival 3 gelcek yarın sabah düşünebilirsiniz.
Reis bi de şey sorcam bunun sol tarafında makro tuşu var mı? Oradaki klasik 2 adet Macro tuşu yoksa tercih edemeyeceğim.![]()
Asus ROG Strix Impact Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Impact Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG Strix Impact Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Hocam 300'e zorlama ile ulaşıyorum da çok aşmasak memnun olurum, teşekkürler önerilerin için.Bu da güzel gözüküyor.
Yok sanırım.Reis bi de şey sorcam bunun sol tarafında makro tuşu var mı? Oradaki klasik 2 adet Macro tuşu yoksa tercih edemeyeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 300'e zorlama ile ulaşıyorum da çok aşmasak memnun olurum, teşekkürler önerilerin için.
Evet gördüm onu.Asus TUF M5’e bak bi’.
Rog.kalite.kral, çok iyi!