Xbox Series S İçin TV Önerisi

bütçe varsa 50inch dev ekranda oynamanın tadı ayrı oluyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada series s i aldınız mı ? eğer aldıysanız ne kadara aldınız ?
Tandık getircek yakında Almanya'dan 2700 civarına eger o iş olmassa Amazon Fransa'da 3700 civarına geliyor.

Bende yurtdışından getirteceğim inşallah.Hayırlı olsun şimdiden
Amazon'Danmı

dalga mı geçiyorsun hocam :)
Al geç

Amazon'Danmı

dalga mı geçiyorsun hocam :)
Benq kalitesi e sport bunu kullanıyor turnuvalarda izledim baya beğendim xbox one x kullanıyorum 144.hz i napcan olm konsol bu

Yok akrabam getirecek İngiltere'den
ps5 mi sence xbox mı oyun fiyatları yüzünden xbox daha iyi geliyor ama ps oyunları daha iyi sence ps5 de 3700 geliyor

Benq kalitesi e sport bunu kullanıyor turnuvalarda izledim baya beğendim xbox one x kullanıyorum 144.hz i napcan olm konsol bu
24 inch bu, ben daha önümü göremiyorum

ps5 mi sence xbox mı oyun fiyatları yüzünden xbox daha iyi geliyor ama ps oyunları daha iyi sence ps5 de 3700 geliyor

Bende başta ps diyordum fakat oyun fiyatları baya pahalı bende oyuna o kadar veremem yani.Gamepass alıp rahatıma bakıcam ama oyuna para verebilirim dersen ps5 öneririm.Exclusive oyunları mükemmel

E sport oyunları oynuom genellikle o yuzd3n benim için muq kalite

Xbox series S bazı oyunlarda 120 fps verebiliyor.

Xbox series S bazı oyunlarda 120 fps verebiliyor.
Benimkide 120 fps veriyor konsol da bizli oynamak gereksiz çoğu monitör 144 hz veremiyor cüzi o sadece 144 hz gösteriyor onlarda 3000 4000 den baslio 75 hz gerçek gösteren benq monitörü olarak onu almayı dusunuyorum

Geri