Lütfen bilen birisi varsa yardım etsin.

Reaksiyon skoru
2
Beyler 2 3 gündür bu sorunu çözmekle uraşıyorum steamı sildim geri yükledim oyunu kaldırdım geri yükledim unity adına ne varsa indirdim denedim bir türlü çözemedim internette sorunun 4 5 tane örneği var ama cevap alan yok sebebi ne bilmiyorum ilk 3 4 gün oynadım böyle sorun oldu sonradan risk global donimationdada aynısı unitynin logosu çıkıyor sonra ise bu görüntü ne yapsam ne etsem bilemedim format atmayı düşünüyorum lütfen yardımcı olun.

Ekler

• asdadasdas.webp
    asdadasdas.webp
    20.8 KB · Hit: 96
  • yasdwq.webp
    yasdwq.webp
    67.3 KB · Hit: 115
oyuna sağ tıklayıp özellikler kısmına girer misin özellikler kısmından da yerel dosyalara gel yerel dosyalardan oyun bütünlüğünü doğrula kısmına basmanı rica ediyorum sorunun düzelmezse driver güncellemesi yap

oyuna sağ tıklayıp özellikler kısmına girer misin özellikler kısmından da yerel dosyalara gel yerel dosyalardan oyun bütünlüğünü doğrula kısmına basmanı rica ediyorum sorunun düzelmezse driver güncellemesi yap
yerel dosyaları doğrulayınca bir şey değişmiyor hangi driver güncellemem gerekiyor resimde görndüğü gibi yüklü programların hepsi orada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• sdsdsds.webp
    sdsdsds.webp
    118.3 KB · Hit: 91
başlangıç butonuna sağ tıkla// aygıt yöneticisi de// görüntü bağdaştırıcılarına gir //çıkan şeye sağ tıkla// özellikler de //sürücüye tıkla // sürücüyü güncelleştir de sonra bekle indirir kurar

başlangıç butonuna sağ tıkla// aygıt yöneticisi de// görüntü bağdaştırıcılarına gir //çıkan şeye sağ tıkla// özellikler de //sürücüye tıkla // sürücüyü güncelleştir de sonra bekle indirir kurar
2 side güncelmiş sanırsam bu sorunun bir çözümü yok kafayı yicem ya internette aynı sorunla karşılaşan 4 5 kişi var ama kimse cevap alamamış bende buraya yazayım dedim

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    79.5 KB · Hit: 105
  • 2.webp
    2.webp
    83.1 KB · Hit: 79
hocam sizin bilgisayar gidici sanırım istersen bi format çek valla elimdeki tüm yöntemler bitti :(

hocam sizin bilgisayar gidici sanırım istersen bi format çek valla elimdeki tüm yöntemler bitti :(
format işinden çok anlamıyorum tek bildim flaş belleğe birşeyler yükleyip bios menünden yapılıyor ama bilmediğim içinde kurcalamıyorum bu arada laptop benimki birde bu kadar cevap verip yardımcı olman bile güzel benim için teşekkür ederim biraz daha bekliyeyim belki bilen birisi çıkar :)

Beyler 2 3 gündür bu sorunu çözmekle uraşıyorum steamı sildim geri yükledim oyunu kaldırdım geri yükledim unity adına ne varsa indirdim denedim bir türlü çözemedim internette sorunun 4 5 tane örneği var ama cevap alan yok sebebi ne bilmiyorum ilk 3 4 gün oynadım böyle sorun oldu sonradan risk global donimationdada aynısı unitynin logosu çıkıyor sonra ise bu görüntü ne yapsam ne etsem bilemedim format atmayı düşünüyorum lütfen yardımcı olun.
Ben daha basit bir çözüm önereceğim. Steam'i komple kapatıp, tekrar açarken sağ tıklayıp "Yönetici Olarak Çalıştır" ile başlatıpta dener misin? Gerekirse daha sonra oyunu da aynı şekilde çalıştır. Yorumları okudum benim de aklıma direk bu geldi. Umarım işe yarar.

Geri