Neler Yeni

Lütfen bilen birisi varsa yardım etsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
metincan
Ben daha basit bir çözüm önereceğim. Steam'i komple kapatıp, tekrar açarken sağ tıklayıp "Yönetici Olarak Çalıştır" ile başlatıpta dener misin? Gerekirse daha sonra oyunu da aynı şekilde çalıştır. Yorumları okudum benim de aklıma direk bu geldi. Umarım işe yarar.
denedim değişen bir şey yok malesef :(

dert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Akhverdi Garajaev
Instagram
https://www.instagram.com/wxakh/?hl=tr
Twitter
akhverdi
Facebook
haqverdi.qaracayev
format işinden çok anlamıyorum tek bildim flaş belleğe birşeyler yükleyip bios menünden yapılıyor ama bilmediğim içinde kurcalamıyorum bu arada laptop benimki birde bu kadar cevap verip yardımcı olman bile güzel benim için teşekkür ederim biraz daha bekliyeyim belki bilen birisi çıkar :)
kurcalamaktan korkma sisteme bişey olmaz sadece windows creation tool indiriceksin o usb ye windows 10 u kurucak youtube dan izle hiçbişey olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
metincan
kurcalamaktan korkma sisteme bişey olmaz sadece windows creation tool indiriceksin o usb ye windows 10 u kurucak youtube dan izle hiçbişey olmaz
Formattan başka bir çözüm yokmudur dersin

dert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Akhverdi Garajaev
Instagram
https://www.instagram.com/wxakh/?hl=tr
Twitter
akhverdi
Facebook
haqverdi.qaracayev
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
metincan
vardır ama en kısa çözüm o ben orda olsaydım herşeyi denerdim illa çözerdim
Vallaha untiyin programlarını indirdim steamı komple sildim geri yükledim yönetici olarak çalıştırdım ekran kartı sürücelirni güncellemeyi denedim sistem geri yüklemeyi denedim oda yüklenmiyor zaten ama ortada hiçbirşey yokken oldu işte team viver indirebilirim istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
metincan
Vallaha untiyin programlarını indirdim steamı komple sildim geri yükledim yönetici olarak çalıştırdım ekran kartı sürücelirni güncellemeyi denedim sistem geri yüklemeyi denedim oda yüklenmiyor zaten ama ortada hiçbirşey yokken oldu işte team viver indirebilirim istersen
.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Selam dostum geç cevap verdim kusura bakma. Ama oyunun geliştiricisi böyle bir cevap yazmış. Bunları yaparak belki çözüme ulaşırsın.

''
Merhaba! Lütfen grafik bağdaştırıcı sürücülerinizin, DirectX ve Microsoft Visual C ++ kitaplıklarınızın güncel olduğundan emin olun. Virüsten koruma ve güvenlik duvarınızın beyaz listesine Business Tour eklenmelidir.
VPN kullanmayı da deneyebilirsiniz. Bazı bağlantı sağlayıcıları oyun sunucularının IP adresini engelleyebilir. ''

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
metincan
Selam dostum geç cevap verdim kusura bakma. Ama oyunun geliştiricisi böyle bir cevap yazmış. Bunları yaparak belki çözüme ulaşırsın.

''
Merhaba! Lütfen grafik bağdaştırıcı sürücülerinizin, DirectX ve Microsoft Visual C ++ kitaplıklarınızın güncel olduğundan emin olun. Virüsten koruma ve güvenlik duvarınızın beyaz listesine Business Tour eklenmelidir.
VPN kullanmayı da deneyebilirsiniz. Bazı bağlantı sağlayıcıları oyun sunucularının IP adresini engelleyebilir. ''
deniyeceğim müsati olduğumda

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
metincan

''
denedim dediklerinizi bir değişiklik olmadı

Top Bottom