Flash Bellek dolu olmasına rağmen boş gözüküyor

ozi35

80+
Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar, flash belleğim dolu olmasına rağmen içerisindeki dosyaları göremiyorum. Bilgisayara taktığım zaman da gizli olarak gözüküyor ve özelliklerden içerisine baktığımda da dosya boyutu 0. İçindeki dosyalarımı kurtarmanın bir yolu var mı? Flash bellek sonrasında çöp olsa da sıkıntı değil.
(Herhangi bir hasar almadı.)

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    18.9 KB · Hit: 67
Arkadaşlar, flash belleğim dolu olmasına rağmen içerisindeki dosyaları göremiyorum. Bilgisayara taktığım zaman da gizli olarak gözüküyor ve özelliklerden içerisine baktığımda da dosya boyutu 0. İçindeki dosyalarımı kurtarmanın bir yolu var mı? Flash bellek sonrasında çöp olsa da sıkıntı değil.
(Herhangi bir hasar almadı.)
Çift tıklayıp sap üstteki arama kısmına soru işareti koyun. Dosyaların gözükmesi lazım.

Hocam, çift tıkladığım zaman "Lütfen Çıkarılabilir Disk (F:) içine bir disk yerleştirin" diyor. Ne yapabilirim bu durumda?
Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın?
İçindeki bilgileri kurtaramayacaksın sanırım.

Benim kasamda bazı portlara taktığımda oluyor bu durum sadece bir usb diskimde..Başka usb girişine takmayı dene ya da başka bi bilgisayara takıp dene direk olarak biçimlendirme içerdekileri alabilirsen de güzelce biçimlendirirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,899
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri