4 Saat de bir minoset plus içmek

Hocam doktor varmıdır forum da diye yazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ağzımın ağrısından duramıyorum uykudan uyandım zaten öyle içmeyi düşündüm sabah dişçiye gidicem
içme knk yapacak bişi yok sadece bi dişin ağrısaydı alkol bas derdim ama tüm ağzınsa bişi diyemem

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar:
Doktorunuz ayrı bir tavsiyede bulunmadıkça:
Yetişkin iseniz tek seferde 1-2 tablet kullanabilirsiniz. Gerektiğinde 24 saat içinde 3 kez
MİNOSET® PLUS alabilirsiniz
. prospektüste yazan bilgi bu kardeşim fazlasını alma.
Eyvallah hocam sağ olun

Hocam eyvallah her şeyi denedim ama olmuyor işte
Oyun oynamayı denesene, ciddiyim bak beynini o tarafa yoğunlaştırdığında istemsizce ağrın diniyor. Ki zaten ağrı başlı başına enteresan bir olgu da...

Veya kitap okumayı seviyorsan kitap oku, film izle ama kafanı dağıt. İyi gelir:')

İyi geceler kardeşim allah rahatlık versin

Oyun oynamayı denesene, ciddiyim bak beynini o tarafa yoğunlaştırdığında istemsizce ağrın diniyor. Ki zaten ağrı başlı başına enteresan bir olgu da...
Hocam matematik çalışmayı severim bu sene sınava gireceğim inşallah zaten emin ol ki AYT matematik kitabını bitirdim ağrısını unutiyim diye ama nafile uyumak istedim uyutmadı bir türlü

Veya kitap okumayı seviyorsan kitap oku, film izle ama kafanı dağıt. İyi gelir:')

Eyvallah hocam tavsiyen için. Bütün sağlık çalışanlarına ve doktorlarımza sevgi ve saygılarımı sunarım bütün dünyayı önünze sersek yersiz sağlık olmayınca hiç bir mal varılığı önemli olmuyor hocam Maddi gücümüz allaha şükür yerinde ama 1 tane açık dişçi bile yok. Cidden sağlık her şey den önce gelir

Hocam matematik çalışmayı severim bu sene sınava gireceğim inşallah zaten emin ol ki AYT matematik kitabını bitirdim ağrısını unutiyim diye ama nafile uyumak istedim uyutmadı bir türlü
Ah valla kötü olmuş . Bazen oturup acıyı çekmek dışında çaremiz olmuyor valla .

Bir de bir bölgen çok ağrıyınca sanki o ağrıyan vucüt sana ait değilmiş gibi oluyor. Acayip bir ruh haline bürünüyor insan cidden.

Allah yardımcın olsun

Doktor civanım
Ne güzel anlatmış valla
Saygılar

Eyvallah hocam tavsiyen için. Bütün sağlık çalışanlarına ve doktorlarımza sevgi ve saygılarımı sunarım bütün dünyayı önünze sersek yersiz sağlık olmayınca hiç bir mal varılığı önemli olmuyor hocam Maddi gücümüz allaha şükür yerinde ama 1 tane açık dişçi bile yok. Cidden sağlık her şey den önce gelir
Diş , vucüttaki sinirlerin en yoğun olduğu bölgelerden biri . Ağrısı da çok kötüdür cidden ben empati kurunca bile kötü oluyorum baya.
Biraz sabret yarın açık bir yer olur , aciller açıktı galiba. Müdahale yaparlar inşallah

Eyv
Ah valla kötü olmuş . Bazen oturup acıyı çekmek dışında çaremiz olmuyor valla .

Bir de bir bölgen çok ağrıyınca sanki o ağrıyan vucüt sana ait değilmiş gibi oluyor. Acayip bir ruh haline bürünüyor insan cidden.

Allah yardımcın olsun
Eyvallah hocam bir sorum daha var müsade edersen bilinçsizliğimize ver böyle bir şey gördüm ne kadar doğru buna göre de içtim.

Diş , vucüttaki sinirlerin en yoğun olduğu bölgelerden biri . Ağrısı da çok kötüdür cidden ben empati kurunca bile kötü oluyorum baya.
Biraz sabret yarın açık bir yer olur , aciller açıktı galiba. Müdahale yaparlar inşallah
Sorma hocam ön dişim ağrıyordu sonra bütün ağzıma vurdu sonra dişim ile aynı anda başım ağrımaya başladı her seferde farklı bir yere vuruyor.

Ekler

• 2132132132213213312.png
    2132132132213213312.png
    7 KB · Hit: 51
Eyv

Eyvallah hocam bir sorum daha var müsade edersen bilinçsizliğimize ver böyle bir şey gördüm ne kadar doğru buna göre de içtim.
Ben türkiye ilaç ve tıbbi cihaz kurumundaki prospektüse baktım. Odur galiba doğru olan ama sen yine de fazlasını alma. Acı eşiğini düşürüyorsun. İleride vucüdün ilaçlara bağımlı hale gelebiliyor . Şu anlık idare et , yarın acillerden birine gidersin inşallah

Doktor civanım
Ne güzel anlatmış valla
Saygılar
Eyvallah kardeşim duanızı alırım 2 gün sonra komite var 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,417
Üyeler