30000 ₺ Bütçe Sistem Tavsiyesi

Hocam ben bu GPU dan şüpheliyim.
Bolca RGB var üstünde ama performansı düşük olabilir.
Bunun yerine iyi bir 3080 daha iyi olur gibime geliyor.
Palit e karşı ön yargım yok ama bu modelden çekindim biraz.
Ben de ekran kartını değiştirdim sisteme bakabilirsin. Bu paraya 3080 toplaman hata.

Hocam ben bu GPU dan şüpheliyim.
Bolca RGB var üstünde ama performansı düşük olabilir.
Bunun yerine iyi bir 3080 daha iyi olur gibime geliyor.
Palit e karşı ön yargım yok ama bu modelden çekindim biraz.
Siz bilirsiniz hocam testlerine vs. bakabilirsiniz. Bu arada beyaz bir X570 ve sıvı soğutma bulamadığım için eklemedim. ASUS Prime X570 var ama o da hem tamamen beyaz değil hem de giriş seviye bir X570. Sıvı soğutma olarak da beyaz bir sıvı soğutma modeli bilmiyorum. Daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

128 Gb hakikaten biraz fazla hocam
64 yapabilirsiniz o zaman hocam render işiyle falan uğraşıyorum diyince direkt rame yüklendim ben :)

Ben de ekran kartını değiştirdim sisteme bakabilirsin. Bu paraya 3080 toplaman hata.
Evet hocam o GPU yu ben de düşündüm ama diğer parçalar ile çok pahalı olur gibime geldi.
Siz toplamışsınız güzelce ama :)
Toplam kaç TL tuttu bu sistem ?

Hocam 3090 gerekli değil o kadar.
Olursa çok iyi olur tabii ama 3080 de olur çünkü zaten 3090 fazla bana biraz.
Onu alırsam diğer parçalara çok para kalmıyor ve benim için beyaz sistem olması önemli.
Oda mobilyalarımı tamamen kendim yaptım ve bu yüzden renkler hep beyaz, gir ve siyah.
Kullanımı en kolay malzama renkleri :)

Bu parçalar nasıldır, bunları kullanabilir miyim ?

Hocam başlığa onu yazmama sebebim insanların gözüne sokmak istemememdi :(
ROG 😍

Ama B550 daha çok öneriliyor ve gördüğüm kadarıyla mosfet ler daha kaliteli

Hocam siz ne önerirsiniz ?
Sinerji ye gir hazir sistemler diyen yere tıkla oraya tıkladığın zaman ilk de bir sistem olucak enes batırın bakabilirsin

O sisteme para vermem asla
Sinerji ye gir hazir sistemler diyen yere tıkla oraya tıkladığın zaman ilk de bir sistem olucak enes batırın bakabilirsin

Beyaz sistem istiyorsan https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-rtx-3090-vision-oc-24gb-gddr6x-384-bit-ekran-karti/ buna bak. Biraz daha pahalı ama beyaz için daha uygun. Anakartı ve ramleri de beyaz yapabilirsin. Onlara da bakayım.
Bunlar nasıldır ?

RAM ler 32gb alıcam muhtemelen

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...w32gx4m2c3200c16-bellek-fiyati,403052349.html (32 gb bellek)
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...0bw-m-2-pci-express-3-0-fiyati,495512810.html
Böyle bişey yaptım. Uzun zamandır böyle pahalı bir sistem toplamadım.
28.300 TL ye geliyor.
Anakart ve Ram ve işlemci kötü olmuş onun dışında iyi.

Hocam ram olarak buna bakabilirsiniz, ilk attığım ramler fazla kaçmış haklısınız. Daha üst model bir ram isterseniz de yine Corsair Dominator beyaz ramler var ona da göz atabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,357
Üyeler
190,737
Son üye
EmreDemirFE
Geri