Dün ki Abdullah Hacıgülün önerdiği sistemi aldım ..

ağır derken oyun oynayacağım sadece
oyun demişken gidihpte metro exodus rdr 2 gibi oyunları max ayarlarda oynanayim dersen güçlü bir psu almanı tavsiye ederim bi artı olarakta ileride overclock yaparken yeni bir psu ya gerek olmaz

oyun demişken gidihpte metro exodus rdr 2 gibi oyunları max ayarlarda oynanayim dersen güçlü bir psu almanı tavsiye ederim bi artı olarakta ileride overclock yaparken yeni bir psu ya gerek olmaz

Yok Pubg , Cod , Fort tarzı oyunlar

Sıvı sogutma oldukça gereksiz olmuş. 120mm yerine kule tipi hava soğutma çok daha iyi olur...
aynı konuyu bende araştırdım şuan sıvı soğutma yerine kule tipi aldığıma pişmanım iyi bir kule tipi neredeyse sıvı soğutma fiyatına :).

Yok Pubg , Cod , Fort tarzı oyunlar
sıkıntı yaşamassın dostum corsair üzmez, kafan rahat olsun. ama işlemci OC yapman biraz zorlar psu fakat 3600 e OC önerilmeyen bir durum :).

psu yu 700 650 w a çekmeni öneririm.

Merhabalar ,

Dün paylaşılan videoda ki pc yi satın aldım fakat üzerinde biraz oynama yaptım. Ekran kartını 8 e çektim ramları 3600 Mhz ye çektim Hdd felan ekledim. Ama aklıma da bir şey takıldı. Kasanın kendi PSU su 550W. Ben ekran kartını yükselttim bu herhangi bir sorun teşkil eder mi acaba ?
RTX 2060'a en az 500 W öneriyor NVIDIA yeter herhalde.

sıkıntı yaşamassın dostum corsair üzmez, kafan rahat olsun. ama işlemci OC yapman biraz zorlar psu fakat 3600 e OC önerilmeyen bir durum :).

Zaten OC yapmasını da bilmiyorum problem yok demek ki :)

Arkadaşlar bende aynı sisteme
SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk + “ 270 TL “
ASUS 27" VG278QF 165Hz 0.5ms DVI-D HDMI DP FHD Freesync Gaming Monitör + “ 1.699 TL “
Ekleyerek toplamda 7.300 e satın aldım sizce nasıl oldu doğru mu yapmışım yoksa başka tavsiyeleriniz olurmuydu, özellikle monitör konusunda, ve sizlerden ufak bir ricam daha bana set halinde veya aynı yerden sipariş edecek şekilde klavye, mouse ve kulaklık tavsiyeniz hangisi olur. Bütçe sorun değil ama çok abartmaya gerek yok bence sisteme yakışan ekipmanlar olsun pişman etmesin yeterli. Rica etsem bilgilerinizi paylaşır mısınız.

Screenshot_20200326_125955_com.android.chrome.webp

Görüldüğü gibi 240mm sıvı soğutma performansı veriyor ve 340 TL fiyatı var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri