Torrent Oyun Kullanımı Hakkında

Torrent oyunlar hakkında duyar kasan boş insalaradır bu sözlerim.
İnsanların durumu olmayabilir,gidipte bi oyuna 250TL verebilecek durumu yok.CrAcK oYuN iNdIreRek HaKkka GirIoSun gibi saçma sapan duyar kasmaktan ne zaman vaz geçeceksiniz?

Sana soruyorum GTA SA yı cidden crackli indirip oynamadın mı ? Burda boş boş duyar kasmayın

Küçük kardeşlerimiz oyun oynamak istiyor olabilir.Babası oyun almasına izin vermiyor olabilir vs vs sen bilemessin bunları

Benim bilgisayarımda şu an 1 tane cracklı oyun yok.Eskiden varmıydı dersen Pes 2017 den tut Outlast falan hepsi vardı.Ayrıca forum kurallarında yasaklanmış bir durum da yok.

Hepsinin özeti burası duyar kasacağınız yer değil.
Sonrada hüü neden Türk oyunu çıkmıyor hüü ya da Ya abi bu oyunda ugandaca var ama türkçe dili yok neden yaaaa diye ağlama. Oyun şirketleri sen bu oyunu beleşe indir diye çıkartmıyor. Adamlar yıllarını harcıyorlar sırf o oyundan 5 kuruş kazanmak için.

Sokakta açlıktan ölcek olsan ölmeyi mi bekleyeceksin?
Ne alaka birbirinden bağımsız şeyler.
Emek verir yaşamayı çabalarım milleti kapkaçlamam.

Oyun oynuyacak parası yoksa crack indirmesin

Crack indirmek cebinde para olmayıp bakkaldan sakız çalmak gibidir

Torrent oyunlar hakkında duyar kasan boş insalaradır bu sözlerim.
İnsanların durumu olmayabilir,gidipte bi oyuna 250TL verebilecek durumu yok.CrAcK oYuN iNdIreRek HaKkka GirIoSun gibi saçma sapan duyar kasmaktan ne zaman vaz geçeceksiniz?

Sana soruyorum GTA SA yı cidden crackli indirip oynamadın mı ? Burda boş boş duyar kasmayın

Küçük kardeşlerimiz oyun oynamak istiyor olabilir.Babası oyun almasına izin vermiyor olabilir vs vs sen bilemessin bunları

Benim bilgisayarımda şu an 1 tane cracklı oyun yok.Eskiden varmıydı dersen Pes 2017 den tut Outlast falan hepsi vardı.Ayrıca forum kurallarında yasaklanmış bir durum da yok.

Hepsinin özeti burası duyar kasacağınız yer değil.
aga bir oyun olmuş 300tl bende günaha girmek istemem ama yani bu fiyatlar ne

Sonrada hüü neden Türk oyunu çıkmıyor hüü ya da Ya abi bu oyunda ugandaca var ama türkçe dili yok neden yaaaa diye ağlama. Oyun şirketleri sen bu oyunu beleşe indir diye çıkartmıyor. Adamlar yıllarını harcıyorlar sırf o oyundan 5 kuruş kazanmak için.
ruslar en büyük korsan kitlesine sahip her oyunda rusca var?

Fifa 21'den örnek vereyim 60 euro yanlış hatırlamıyorsam. Burda 400 küsür. 60 tl olsa herkes alır değil mi? Bizim ülkedekilerin oynamaya hakkı yok mu? O zaman oyun şirketleri türkiye için fiyat belirlesin

Fifa 21'den örnek vereyim 60 euro yanlış hatırlamıyorsam. Burda 400 küsür. 60 TL olsa herkes alır değil mi? Bizim ülkedekilerin oynamaya hakkı yok mu? O zaman oyun şirketleri türkiye için fiyat belirlesin
onu oynama ozaman 60tl olanı oyna sende fifa oynamadın diye ölmezsin

Kavgayı okuyan ben:

What's so appealing about the Michael Jackson Popcorn GIF?

Fifa 21'den örnek vereyim 60 euro yanlış hatırlamıyorsam. Burda 400 küsür. 60 TL olsa herkes alır değil mi? Bizim ülkedekilerin oynamaya hakkı yok mu? O zaman oyun şirketleri türkiye için fiyat belirlesin
Steam ve epic elinden geleni yapıyor zaten daha ne bekliyorsun normalde 60 euro olna oyun 260 tl örn assasins creed walhala

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,792
Üyeler
184,346
Son üye
azosial
Geri