Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,035
1650s nerde rx 570 nerde hadi rx 570 i geçtim bari 580 al hiçmi akıl yok sendeOlamazmı sanane ekran kartı fiyatları çok yüksek
1650s nerde rx 570 nerde hadi rx 570 i geçtim bari 580 al hiçmi akıl yok sendeOlamazmı sanane ekran kartı fiyatları çok yüksek
3100 de alınmaz 10100F var iken.Onuda zaten düşünmüştüm 2 secenekte yazdım
tabi lenn asus msi dışındaki markalar markamı yawwwAw olum povırcalır die marka ismimi olur patriot neymil ayol aw leş gibi marqalar bunlar biostar die isim mi olur sjsjs
Peki bir ssd de onerin sisteminize.Onuda zaten düşünmüştüm 2 secenekte yazdım
580 de alınmaz, biraz daha yüksek fiyata 5500XT var iken.1650s nerde rx 570 nerde hadi rx 570 i geçtim bari 580 al hiçmi akıl yok sende
Ssd fikrimin olmadığinı söyleyebilirim ssd düşünmedim şuanlık (sistemde olur alır isem)Peki bir ssd de onerin sisteminize.
tamam dostum sen bundan al en iyisi budur kesin hayırlı olsunAmd ryzen 3 3100
Rx 570 veya 1650 super
Çift kanal 8x8 2 ram
alınmaz biliyorum bari çok kazıklanmasın580 de alınmaz, biraz daha yüksek fiyata 5500XT var iken.
O zaman bilmediginiz bir ssd'ye neden direk KALITESIZ damgasini yapistiriyorsunuz ?Ssd fikrimin olmadığinı söyleyebilirim ssd düşünmedim şuanlık (sistemde olur alır isem)
Çok kaliteli laf.O zaman bilmediginiz bir ssd'ye neden direk KALITESIZ damgasini yapistiriyorsunuz ?
DDDDDDDalınmaz biliyorum bari çok kazıklanmasın![]()
yog abi illa da intel dizcenHarbi cahil bir insansın parçalar hakkında bilgim var sizim gibi cahiller yuzunden ulkr gelismiyor parayı ben kazanıp almıyormuyum ben amd dizmek istiyorum belki sanane
al kardeşim sen f/p canlı yayın 4k 120 fps lol cs go valorant 400+fps 우수한 sistemDDDDDDD