2 daha iyi bence.Enis bir videosunda 2019 Mw ile ya Mw2 ya Mw3 ü karşılaştırıyor. Sende mw 2 mi, mw3 mü?
Yok ya gerek yok ona.Oyun olarak Assasin's Creed serisine de bakabilirsiniz. Hiç oynamadım ama güzel oyundur.
O zaman Far Cry, Crysis, CoD MW serisi gibi oyunlara bakabilirsiniz.Yok ya gerek yok ona.
Crysis 3 vardı galiba.O zaman Far Cry, Crysis, CoD MW serisi gibi oyunlara bakabilirsiniz.
Olması lazım.Crysis 3 vardı galiba.
Hocam oyun nasıl yüklüyosumSelam, cumartesi yada cuma 5 tane xbox 360 oyunu indircem.
1. Balck of ops 2
2. Resident Evil 4
3. Rdr
4.?.
5.?.
Ne önerirsiniz?
Geç olmadı mı ?KahramanKonsol yapıyor bilmiyorum.Hocam oyun nasıl yüklüyosum
Kahraman konsol nedir ki xbox cahiliyimGeç olmadı mı ?KahramanKonsol yapıyor bilmiyorum.
Xbox'la alakası yok.Kadıköy'den babam buradan indirtiyordu oyunları, kendisi mağazı var bi de . Ama benim konsol crack giremiyorum o yüzden o mağazaya. Kutulu olarakta alabilirisin.Kahraman konsol nedir ki xbox cahiliyim
Anladım oyunları başka bir yer yüklüyor sağolun <3Xbox'la alakası yok.Kadıköy'den babam buradan indirtiyordu oyunları, kendisi mağazı var bi de . Ama benim konsol crack giremiyorum o yüzden o mağazaya. Kutulu olarakta alabilirisin.