Konu dışı battlefront II yi nerden bedava indirdin?battlefront 2 yi indirdim oyunu açtım quick match bastığımda oyun buluyor hangi gezegen olduğunun ekranı çıkıyor ve oyun kapanıyor sorunu ve çözümünü bilen varmı
Epic games verdi ya.Konu dışı battlefront II yi nerden bedava indirdin?
Ben bulamadım. Celebration Edition ı aldım ama normali bulamadım.Epic games verdi ya.
Celebration Edition ı daha iyi versiyonu zaten. Normalinden daha iyi.Ben bulamadım. Celebration Edition ı aldım ama normali bulamadım.
kurduğunuz disk marka modelbattlefront 2 yi indirdim oyunu açtım quick match bastığımda oyun buluyor hangi gezegen olduğunun ekranı çıkıyor ve oyun kapanıyor sorunu ve çözümünü bilen varmı
kurduğunuz disk marka model
hocam bende ilk hdd ye kurudm bende de çökme yaptı ssdye attım bı cokme yasamadım dahaSeagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
onda oyunu veriyor zatenBen bulamadım. Celebration Edition ı aldım ama normali bulamadım.