3D çizim uygulamalarını kullanmayı bilen?

Reaksiyon skoru
2
Herkese selamlar! Benim bir projem var ve projem için 3D çizim yapıp, CNC torna için katı kalıp çıkartmam lazım. Yani parçayı üretim için dijital ortamda hazır hale getirmem gerekiyor. Ama bu programlara hakim değilim. Yaklaşık 6-7 tane basit parça var çizimi yapılacak. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır acaba? Ayrıca yaparsa ne kadar ücret ister onu da belirtirse sevinirim.

Ben biliyorum ama bence jeniniz öğrenmeli ve yapmalısınız.

Ben biliyorum ama bence jeniniz öğrenmeli ve yapmalısınız.
Denedim ama 12. sınıf öğrencisi olduğum için o seviyeye gelicek vakit bulamadım malesef. Eğer biri yardımcı olup ücreti karşıluğında çizimleri yaparsa projemi üretim aşamasına taşımayı planlıyorum.

Ben maalesef para karşılığı vb yapmıyorum.
Sadece kendime veya arkadaşlarıma :)

Size Kolaylıklar Dilerim :)
Denedim ama 12. sınıf öğrencisi olduğum için o seviyeye gelicek vakit bulamadım malesef. Eğer biri yardımcı olup ücreti karşıluğında çizimleri yaparsa projemi üretim aşamasına taşımayı planlıyorum.

Solidworks ile yaparsın basitse.
Finallerin olmasaydı yardımcı olurdum bu hafta son.

Müsait olunca dönüş yapayım

Sketchup kullanmayı biliyorum ama ne yapacağız ?

Kalıp çıkarmayı bilmiyorum. CNC tezgahından çıkacaksa ürün işler daha da karmaşıklaşıyor. CNC komut dosyası farklı bir olay.

Kalıp çıkarmayı bilmiyorum. CNC tezgahından çıkacaksa ürün işler daha da karmaşıklaşıyor. CNC komut dosyası farklı bir olay.
Evet malesef bir de o yanı var. Olsun teşekkürler yine de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sketchup kullanmayı biliyorum ama ne yapacağız ?
Yani dediğim gibi en zor olan parça ekran kartı fanı gibi pervaneler. Ama CNC tezgah için sketch up uygun mu bilmiyorum?

Evet malesef bir de o yanı var. Olsun teşekkürler yine de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani dediğim gibi en zor olan parça ekran kartı fanı gibi pervaneler. Ama CNC tezgah için sketch up uygun mu bilmiyorum?
Hmm, ekran kartlarını yapamam üzgünün :(

Geri