aimim durduk yere kötüleşiyor

Reaksiyon skoru
36
cs go ve valorantı severek oynuyorum ikisinide cs go da master guardian eliteyim valorantta altınım giriyorum valoranta killim 20 yi bazen 16 geçmiyor diyorimki aimim bi kötüleşti cs giriyorum 30 vurup çıkıyorum sizce bunun nelerle alakası olabilir

CS'den çıkıp Valorant'a girince ben de vuramıyorum, hangisini uzun süre oynarsam o daha kolay geliyor, alışkanlık işte.

Son düzenleme:
İkisininde mekaniği farklı olduğu için durmadan 2 oyun arasında gidip gelirsen onunla kaynaklı olabilir. Düzenli antrenman yapıyormusun ?

ya valorant oyna yada cs go oyna. Oyun mekanikleri farklı oyunlar aynı sey pubg içinde geçerli fps oyunlarında 1 mekaniğe alısmak daha iyi.

Alışkanlık meselesi bence, aynı mekaniklere sahip değiller.

İkisininde mekaniği farklı olduğu için durmadan 2 oyun arasında gidip gelirsen onunla kaynaklı olabilir. Düzenli antrenman yapıyormusun ?
yok yapsamda değişmiyor cs ye ısınmadan girsem bile 25 aşağısı vurmuyorum

2 oyun arasinda gidip geldigin icindir muhtemelen, bir de psikolojik bir etki de var

cs go ve valorantı severek oynuyorum ikisinide cs go da master guardian eliteyim valorantta altınım giriyorum valoranta killim 20 yi bazen 16 geçmiyor diyorimki aimim bi kötüleşti cs giriyorum 30 vurup çıkıyorum sizce bunun nelerle alakası olabilir
Maçtan önce ısın kanka o bana da oluyor

bi tık bundan olabilir çünkü valorantta tr serveri oynıyorum bütün afklar kanserler beni buluyor rank düşme stresiyle oynayamıyoda olabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 oyun arasinda gidip geldigin icindir muhtemelen, bir de psikolojik bir etki de var
tr serveri çok kanser rank düşme stresi fln var ondan psikolojik olabilir

Benim AİM bozulunca oyuna bir hafta filan ara veriyorum sonra yeniden oyuna girdiğimde paramparça ediyorum.

CS'den çıkıp Valorant'a girince ben de vuramıyorum, CS bence daha kolay.
Bence tam tersi valorant daha kolay. Ama csdeki sprayi hs hissini hiçbir şeye değişmem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1