TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,571
Arkadaşlar 3 ay tatilde çalışıp 7500 8500 arası bir maaş kazanmayı düşünüyorum ve ekrqn kartı alıcam eylüle kadar stoklar gelip fiyatlar düşermi sizce
Eylüle kadar bir şey söylemek zor çok uzun bir süre. Böyle giderse düşmez.Arkadaşlar 3 ay tatilde çalışıp 7500 8500 arası bir maaş kazanmayı düşünüyorum ve ekrqn kartı alıcam eylüle kadar stoklar gelip fiyatlar düşermi sizce
Stoklar ne duruma gelir sizce?Eylüle kadar bir şey söylemek zor çok uzun bir süre. Böyle giderse düşmez.
Dostum düzgün okursan 3 ay tatilde çalışıcam eylüle kadar hazirandanummmmmm tatil 3 ay değil 3 hafta........
Yaz tatilinden bahsediyor.ummmmmm tatil 3 ay değil 3 hafta........
Stoklar yenilenir bence o zamana kadar.Stoklar ne duruma gelir sizce?
heeeeeee kusura bakma bende şimdiki tatil zannettimDostum düzgün okursan 3 ay tatilde çalışıcam eylüle kadar hazirandan
yaz tatilinden bahsediyor eylül diyor ordaummmmmm tatil 3 ay değil 3 hafta........
Pandemi biterse sıkıntı çıkmaz benim için ama yasaklar devam ederse büyük risk benim için hayaller olur çöpYaz tatilinden bahsediyor.
Stoklar yenilenir bence o zamana kadar.
Uzmanlar bu yılda evde diyor ama hayırlısı bakalım.Pandemi biterse sıkıntı çıkmaz benim için ama yasaklar devam ederse büyük risk benim için hayaller olur çöp
Deme öyle para kaynağım yok olur deme neyse izin çıkartmayı denerim yapcak bişey yokUzmanlar bu yılda evde diyor ama hayırlısı bakalım.