Ücretsiz antivirüs önerebilir misiniz?

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,261
Ücretsiz antivirüs önerir misiniz?

Steam ve güvenilir siteler dışında bir yerden bir şey indirmiyorsan bence gerek yok.
Ben şahsen 4-5 yıldır kullanmıyorum.

Steam ve güvenilir siteler dışında bir yerden bir şey indirmiyorsan bence gerek yok.
Ben şahsen 4-5 yıldır kullanmıyorum.
Roleplay başlıyacağım da zibilyon şey indirdim o yüzden.
yoksa steam epic vs oralardan indiriyorum.

Kaspersky security cloud.

Ücretsiz antivirüs önerir misiniz?
Comodo Internet Security güzeldir ODTÜ Teknokent te geliştiriliyor Türkiye sürümü.
-Int ve Güvenlik Duvarı
-Sanallastırarak Calıstırma
-Standart Virüs koruması

Comodo Internet Security güzeldir ODTÜ Teknokent te geliştiriliyor Türkiye sürümü.
-Int ve Güvenlik Duvarı
-Sanallastırarak Calıstırma
-Standart Virüs koruması
Sanallaştırması + Güvenlik duvarı kural yerleştirmesi. Antivirüs olarak kurmasına gerek yok, zaten HIPS çok false alarm veriyor.

Sanallaştırması + Güvenlik duvarı kural yerleştirmesi. Antivirüs olarak kurmasına gerek yok, zaten HIPS çok false alarm veriyor.
Denemedim HIPS i Doğrudur.Ama en Büyük avantajı Ana Merkez Amerika olsada Arge ekibi Türkiyede Karsında bir Muhattap var mesela False alarm veriyorsa bunu Yazarsın gelistirilir gibi...

Denemedim HIPS i Doğrudur.Ama en Büyük avantajı Ana Merkez Amerika olsada Arge ekibi Türkiyede Karsında bir Muhattap var mesela False alarm veriyorsa bunu Yazarsın gelistirilir gibi...
Aksine Comodo yardım merkezi çoğu zaman "öneri" olan şeyleri umursamıyor. İngilizce yazdığında Amerika ya da farklı merkezdekiler yine de tınlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,389
Üyeler
192,704
Son üye
Mhmmt7
Geri