Klavyem bozuldu mu ?

hamzacolk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
978
Arkadaşlar bugün gelen klavyemi ışığına bakmak için prize taktım anlık ışık geldi gitti başka adaptörle denedim hiç gelmedi tekrar aynı adaptöre geçtiğimde aynısı oldu yandı anlık yine gitti. Televizyondan deneyeyim dedim iki televizyondan denedim ikisinde de olması sizce bozulmuş mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavyem Gamebooster G59K
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve bu arada mousemi demiyorum onun ışığı yanıyor.

prize usb ile klavye tarzı şeyler takılmaz!
bilgisayarda yazılımı varsa yazılımı da kurup deneyin aksi taktirde bozmuşssunuzdur ama garantiye yollamanız kolay.

O kasaya poweri boşa takmıyoruz reis :D güçlü hat elektriğini pc parçalarına göre ayarlayarak versin diye takıyoruz. Geçmiş olsun sen dene ama %80 bozulmustur. Garantiye yolla.

O kasaya poweri boşa takmıyoruz reis :D güçlü hat elektriğini pc parçalarına göre ayarlayarak versin diye takıyoruz. Geçmiş olsun sen dene ama %80 bozulmustur. Garantiye yolla.
ohoo mouse de klavye de gitti desene :(

ohoo mouse de klavye de gitti desene :(
denemeden de bişe söylemek mümkün değil kardeşim sen bi dene sonucuda yazarsan sevinirim bende merak ettim. Şahsen ben cesaret edip takamam prize :) para versemde taktıramam. Sen sonucu bildir mutlaka.

denemeden de bişe söylemek mümkün değil kardeşim sen bi dene sonucuda yazarsan sevinirim bende merak ettim. Şahsen ben cesaret edip takamam prize :) para versemde taktıramam. Sen sonucu bildir mutlaka.
Tamamdır denediğimde yazacağım buraya

Bugün arkadaşımın bilgisayarına takıp mouse ve klavyeyi denedik daha doğrusu ona verdim denedi. Ve ikiside çalışıyor sorunsuz. İyi oldu daha kullanamadan garantiyle uğraşacaktım

Bugün arkadaşımın bilgisayarına takıp mouse ve klavyeyi denedik daha doğrusu ona verdim denedi. Ve ikiside çalışıyor sorunsuz. İyi oldu daha kullanamadan garantiyle uğraşacaktım
Iyi gecmis olsun. Bidahakine denemezsin boyle fanteziler. 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri