- Reaksiyon skoru
- 22,493
Ayın 24'ünden beri bilgisayarı açınca monitöre görüntü geç geliyor sebebi ne olabilir ?
Monitörün markası: Dell S2421HGF 144hz
Monitörün markası: Dell S2421HGF 144hz
Ne alaka hocam?Bilgisayar sistemin amd'yse başlangıç sorunları yaşatabilir, monitörünle alakası yok.
Sadece işlemci AMD ekran kartı nvidia; P.tesi günü vatana götüreceğiz çözülmezse sorunBilgisayar sistemin amd'yse başlangıç sorunları yaşatabilir, monitörünle alakası yok.
Ne alaka hocam?
linkini atabilir misin bi bakayımAMD Sistemler yavaş başlangıç yaptığı için bilgisayar başladığında ekran siyahlığı yaşatabiliyor, test edildi youtubeda videosu var.
linkini atabilir misin bi bakayım
tamamdır bekliyorumTabi, videoyu bulayım bir dakika.
linkini atabilir misin bi bakayım
Reis baktım sürücüyü silip güncel olanı indirmelisiniz diyorlar benim yazılımıma (GeForce Experience) güncelleme düşmüş onu direkt mi yapayım yoksa sildikten sonra güncel olanı mı indireyim ?Çözüldü: Radeon yazılımından dolayı PC geç açılıp kapanıyor
Merhaba, bilgisayar bazen geç açılıyor bu sebepten veya geç kapanıyor daha öncesinde bir defa tekrar install Radeon Adrenalin yükleyerek halletmiştim ama ne yapacağımı bir de size sormak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?www.technopat.net
buyrun hocam inceleyin bilgilenirsiniz.