Nasıl fenomen olunur ?

Xsamew

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
385
Arkadaşlar cidden bi tiktokta b*k gibi para var her canlı yayından 10 bin alan var benim babamda 1 ay çalışıyor 3 bin alıyor nasıl fenomen haline geliriz. Bence bi fenomen tanıdık olsada on numara olur aslında ve bide ajanslara başvurim diyorum ama ortalıkta dolandırıcı ajans çok hangisi güvenilir bilmiyor insan

Saçma sapan hareketler yapmak en kısa yol.

Cringe olmanız lazım.
Linçlenmeyi göze almanızda lazım normal akımlara uyun kaliteli viedolar çekin keşfete çıkma taktiklerini deneyin böyle biraz garip haraketlerde yapabilirsiniz şu dil çıkaran çocuk gibi.
Kısaca onurunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor.

Cringe olmanız lazım.
Linçlenmeyi göze almanızda lazım normal akımlara uyun kaliteli viedolar çekin keşfete çıkma taktiklerini deneyin böyle biraz garip haraketlerde yapabilirsiniz şu dil çıkaran çocuk gibi.
Kısaca onurunuzdan vazgeçmeniz gerekiyor.
Kurt adam dkfkakfjks nerden başlicağını bilemiyor insan aslında tanıdık olsa 1 video atman yeterli hep keşfetin açık olur zaten

Arkadaşlar cidden bi tiktokta b*k gibi para var her canlı yayından 10 bin alan var benim babamda 1 ay çalışıyor 3 bin alıyor nasıl fenomen haline geliriz. Bence bi fenomen tanıdık olsada on numara olur aslında ve bide ajanslara başvurim diyorum ama ortalıkta dolandırıcı ajans çok hangisi güvenilir bilmiyor insan
Kızsan çok basit (!)

Erkeksen slime çek (!)

Mesela instagrama sponsor versen 500 600tllik kalite fotoğraflar vs ordan tiktoğa geçiş olur mu sizce
Bilemedim , mantıklı gibi (yatırım tavsiyesi değildir)

Gece gece yazdığım şeye gülmemek için kendimi zor tutuyorum ya xjsksna

Çok istiyorsan Ataşehir'de çıplak koş.

Geri