Kargo Süreleri Hakkında

isimsizüye

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,277

Bu ürünlerini almayı düşünüyorum pazartesi sipariş etsem cumaya kadar gelir mi :)

Virusden dolayi zor gibi

UPS gibi başarılı bir kargo firmasından çektiğim sıkıntı buysa onun da sana Cuma gelmesi büyük şans olur.

UPS.webp

VALLA HOCAM BEN N11 ÜZERİNDEN MOUSE ALDIM. PAZAR GECESİ SALI ÖGLEN ELİME ULAŞTI. Bİ BAKARSINIZ ÇARSAMBA ELİNİZDE OLABİLİR

UPS'in eski halinden eser yok şimdi...Geri kalanında vay haline zaten :)
VALLA HOCAM BEN YURTİÇİ VE ARAS LA ALIŞVERİŞLERİMİ YAPTIM SON DERECE MENNUMUM NE EZİLME NE GEÇ GELME VB. ANCAK KÜÇÜK ŞEYLER OLDUGU İÇİN DE OLABİLİR BİDE ŞUBEDEN ŞUBEYE DEGİŞİR

VALLA HOCAM BEN YURTİÇİ VE ARAS LA ALIŞVERİŞLERİMİ YAPTIM SON DERECE MENNUMUM NE EZİLME NE GEÇ GELME VB. ANCAK KÜÇÜK ŞEYLER OLDUGU İÇİN DE OLABİLİR BİDE ŞUBEDEN ŞUBEYE DEGİŞİR
Hepsini yargılamak hata olur genel hatları ile konuşuyorum sadece..Durduk yere kul hakkına girmeye gerek yok ^^ Ama ülke olarak rezil haldeyiz kargo konusunda...

Şu süreçte kargoda sorun yaşamayan nadir kişilerdenim herhalde. Yaşadığım sorunlar zaten hep yaşadıklarımla aynıydı :D

Hepsini yargılamak hata olur genel hatları ile konuşuyorum sadece..Durduk yere kul hakkına girmeye gerek yok ^^ Ama ülke olarak rezil haldeyiz kargo konusunda...
Ülke olarak neyimiz düzgünki....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu süreçte kargoda sorun yaşamayan nadir kişilerdenim herhalde. Yaşadığım sorunlar zaten hep yaşadıklarımla aynıydı :D
bende yaşamadım abi de bana yardım et ya konu açtım ses seda yok ya.

Ülke olarak neyimiz düzgünki....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende yaşamadım abi de bana yardım et ya konu açtım ses seda yok ya.
Dış Mihraklara karşı tek yüreğiz öyle deme :P :P

Geri