EN İYİ DDR2 ANAKART HANGİSİDİR ARKADAŞLAR

çok fazla para vermeye gerek yok g31/g41/p41 chipsetli ve 95 W TDP değerine sahip anakartlara bakabilirsin ama unutma ki ddr2 intelde tek slota maks 2 gb ram takabilirsin 4gb var ama onlar amd için dikkat et paran boşa gitmesin ram 8 gb istiyorsan 4 slotlu alman gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral sadece ddr2 en iyi nedir sizce ?
Gigabyte g41m ES2L

çok fazla para vermeye gerek yok g31/g41/p41 chipsetli ve 95 W TDP değerine sahip anakartlara bakabilirsin ama unutma ki ddr2 intelde tek slota maks 2 gb ram takabilirsin 4gb var ama onlar amd için dikkat et paran boşa gitmesin ram 8 gb istiyorsan 4 slotlu alman gerekiyor

Gigabyte g41m ES2L
Eyvallah en iyisi neyse onu arıyorum zaten ben

Gigabyte g41m ES2L
1-) G41 Combo anakartlarda ddr2 ve ddr3 ram slotunu aynı anda kullanamazsınız, tavsiyem ddr3 slotunu 4+4 toplamda 8gb ddr3 ram takarak kullanabilirler.
2-) 945 çipsetlere bakmayın asla ama asla şiddetle tavsiye etmiyorum, nedeni 775 sökete geçiş aşamasındaki bir kart olduğu için maks 4 gb ram destekliyorlar, onunda 64 bit win kullansanız dahi ramleriniz sorunsuz olsa 3gb ramini görüyor ve quad işlemcileri desteklemiyor.
Bütçe fark etmez arkadaşlar en iyi DDR2 anakartı arıyorum ?
3-)g31 anakartlar quad işlemcileri destekler ama ddr2 ram slotludur yani 2+2 4gb ddr2 ram takabilirsin yusufunda yazdığı gibi.
4-) g41 anakartlardan 2 slotlu ddr3 modellerinden olanıda alsanız işinizi görür bunlar hem quad işlemcileride destekler hemde ddr3 ram ile h55 anakartlı pc seviyesine yaklaşırsınız. ama extreme seviye quad işlemcileri desteklemezler, zaten fiyatları pahalı olduğundan önermem, onun yerine i5 3330 lu h61 anakartlı sistem daha avantajlı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,985
Üyeler
186,560
Son üye
Tarık Özerbay
Geri