(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,205
intel coreTM 2 duo E8400 modeli bu sizce overclock yapılır mı ?
anakart msı 7529
anakart msı 7529
ısınma gibi sorun olur mu ? yaparsam ne gibi bir artısı olur ?evet yapabilirsin e8400 Core 2 Duo serisinde overclock potansiyeli yüksek işlemcilerden
Güzel bir soğutucu ile sorun olmaz.ısınma gibi sorun olur mu ? yaparsam ne gibi bir artısı olur ?
güzel soğutucu yok 10 yıllık stok soğutucusu var intelin yapmasam daha iyi sanıırm :dGüzel bir soğutucu ile sorun olmaz.
zaten yeni sistem topluyorum sadece merak ettiğim için sordum yardımın için teşekkürler birde şunu sorayım bu işlemci 64 bit çalıştırır mı ?kullandığın ekran kartın ne bilmiyorum ama overclock canın istediği için değil gerektiği zaman yapılır. Sana artısı işlemcinin frekansını yükselteceğin için bilgisayarının işlem gücü artacak perfonmansı yükselecek . tabi ki buna bağlı olarak ısınma olacak
100 liraya M200 gibi soğutucular var o tarz bir şey alın.güzel soğutucu yok 10 yıllık stok soğutucusu var intelin yapmasam daha iyi sanıırm :d
hocam çok yapma ama yapılabilir geneintel coreTM 2 duo E8400 modeli bu sizce overclock yapılır mı ?
anakart msı 7529