Receb Salih
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
r5 3600 ısındığı için 3.6 ghz ayarladım ama rx 5600xt ekran kartımla darboğaz yapıyor nasıl düzeltirim
Hocam imkansız aynı işlecityi rtx 2070s le kullandımr5 3600 ısındığı için 3.6 ghz ayarladım ama rx 5600xt ekran kartımla darboğaz yapıyor nasıl düzeltirim
yeni bir kule soğutucu al max boost hızında çalışır sorun olmazr5 3600 ısındığı için 3.6 ghz ayarladım ama rx 5600xt ekran kartımla darboğaz yapıyor nasıl düzeltirim
belli bir ölçüsü varmıFan hızını sabitleyip boost hızını oto bırak. Oyuna girince ses duymazssın zaten
,R5 3600 ün RX5600XT ye darboğaz yapması neredeyse imkansız msi afterburner değerlerini atarmısınız?
Hocam başka bir oyunun değerlerini atarmısınız?Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
armada %98 kullanmıyor 50 60 geziyor full grafikte
,
R5 3600 ün RX5600XT ye darboğaz yapması neredeyse imkansız msi afterburner değerlerini atarmısınız?
CPB kapalı olsa bile 5600XT ile asla darboğaz yapmaz. MSI Afterburner ile sonuçları atar mısın?
Arkadaş tekli çekirdek darboğazı yiyor, R5 2600X ve RTX 2060 kullanan ben gibi.Hocam imkansız aynı işlecityi rtx 2070s le kullandım
Arma 3 ciddi anlamda optimizasyon özürlüsü bir oyun ve genel olarak strateji/simülasyon oyunlarında R5 3600'ün darboğaz yapması çok doğal bir durum çünkü tekli çekirdek konusunda o tarz oyunlar için iyi değil. Bu darboğazı çözmeniz için i5 10600K alıp (ya da R7 5800X) güzelce overclock yapmanız gerekiyor. Onun dışında tekli çekirdek kullanan oyunlar için yapabileceğiniz bir şey yok. Turbo boostu kesinlikle açın derim eğer darboğaz azaltmak istiyorsanız.Alıntıyı görüntüle
armada %98 kullanmıyor 50 60 geziyor full grafikte
,
Bir işlemcinin sıcaklıkları ve bakımı düzgün yapılırsa performansı düşmez.R5 3600'ün darboğaz yapması çok doğal bir durum çünkü tekli çekirdek konusunda artık o kadar iyi değil.
R5 3600'e istediğin kadar iyi bak, istediğin kadar soğuk çalıştır arkadaş oynayacağı oyunlarda hayvan gibi darboğaz yiyecektir. He sıvı hidrojen ile 5 GHz vs yaparsan durumlar değişebilir tabi.Bir işlemcinin sıcaklıkları ve bakımı düzgün yapılırsa performansı düşmez.