ps4 almayı planlıyodum ama aklıma birden xbox one s geldi 2. el alıcam yani çok üstlere çıkamam fifa pes 21 ve diğer oyunları oynuyoru yanı yarış oyunu tarzında olan oyunlar dışında bütün oyunları oynuyorum sizce hangisi alınır
Geç kaldın
İlk olucaktımGeç kaldın![]()
Eğer Fat ise alma, Slim almaya çalış. Bence One S alma. Ama yine de tercih senin. Oyuna verecek bütçen yoksa One S al çünkü Gamepass var. Ama oyun bütçen varsa PS4 çünkü exc oyunlar aşırı iyi.PS4 Slim mi Fat kasa mı?
Ben her türlü PS4 alırdım ama şimdi PS5 Dijital verisyonu varken almazdım onu beklerdim.
Bence PS4?
Ama ps5 dijital versiyon için bütçe artırmayı dene.
Artıyorsa PS4 fat kasamı, slim mi pro mu? Eğer pro ise kesinlike bütçeni artır.
ya açıkcası konsol hakkında bir bilgim yok ama slim daha ucuz galiba onu alırım ama 2. el alıcağım için ps5 dijital için büycem yetermi bilmem 6k olcak diylar yani o civardaPS4 Slim mi Fat kasa mı?
5999TL olacak PS5 Digital. Bütçene göre ayarla alacağın konsolu.ya açıkcası konsol hakkında bir bilgim yok ama slim daha ucuz galiba onu alırım ama 2. el alıcağım için ps5 dijital için büycem yetermi bilmem 6k olcak diylar yani o civarda
ps4 almak yerine az daha birikim ile ps5 alması çok daha mantıklı olur.5999TL olacak PS5 Digital. Bütçene göre ayarla alacağın konsolu.
Bütçesine bağlı. 2500 falan ise temizinden ps4 almak 2. el mantıklı.5 yıla aşkındır playstation kullanıyorum daha gık dediğini duymadım halen daha kaliteli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ps4 almak yerine az daha birikim ile ps5 alması çok daha mantıklı olur.