İ3 10100F Darboğaz Oluyor

O test öyle yapılmaz kardeşim. MSI Afterburner ile yapacaksın.
abi 3 ay çalışsam seni gibi olabilirmiyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Madem MSI Afterburner olmuyor, Radeon'un programı ile test edebilir. Yani düzgün bir program ile test edebilir. Böyle bir teste göz atarak nereye varmamızı umuyorsun acaba? Sorun sadece işlemci ve ekran kartında olabilir diye bir kaide yok.
radeon ayarlarındada aynı şekilde işlemci %99 a sabitleiyor peki şimdi nasıl bir çözüm yolu bulmam gerekiyor ?

abi 3 ay çalışsam seni gibi olabilirmiyim.

radeon ayarlarındada aynı şekilde işlemci %99 a sabitleiyor peki şimdi nasıl bir çözüm yolu bulmam gerekiyor ?
Hocam kusura bakmayın ama sizinkisi de sıradışı bir vakaymış. Çekirdeklerin, threadlerin deaktif olduğunu düşünmeye başladım bile diyebilirim. "msconfig" üzerinden çekirdek sayısını kısıtlamış olabilir misiniz?

Dostlar 1 haftadır ne yaptıysam olmadı lütfen birisi bana yardım etsin bilmeyenler anlamayanlar yok tam ekran yap felan demesin sorun şu 10100f işlemci ve rx 570 ile Forza Horizon 4 oyununda deli gibi darboğaza giriyorum oyunda takılmalar fps düşüşleri vb olaylardan 1 haftada pc den bıktım resmen resimde koydum ısınma vs de yok lütfen birisi bana yardım etsin. işlemcinin bozuk olma ihtimali varmıdır?
format veya bios update atsam olur mu?
Hocam arkadaşların dediği gibi MSI Afterburner'den bakın. Bir de 10100F oyun içi güçlü bir işlemci. RX570 ile darboğaza girmesi inanın ki çok uçuk bi durum. Bu yüzden net bir cevap veya çözüm bulamamış olabilirsiniz. İşlemci yeniyse değişim talebinde bulunun isterseniz.

Hocam kusura bakmayın ama sizinkisi de sıradışı bir vakaymış. Çekirdeklerin, threadlerin deaktif olduğunu düşünmeye başladım bile diyebilirim. "msconfig" üzerinden çekirdek sayısını kısıtlamış olabilir misiniz?

Alaycı dilinizi düzeltirseniz size Daha iyi yardımcı olabilirler.
ironi yapmak istedim kusura bakmayın kusura bakmayın.

Ekler

• 2.png
    2.png
    239.7 KB · Hit: 48
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,059
Üyeler
195,515
Son üye