akıllı kuş
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,116
mesajları oku laftan anlamayan arkadaş.O test öyle yapılmaz kardeşim. MSI Afterburner ile yapacaksın.
mesajları oku laftan anlamayan arkadaş.O test öyle yapılmaz kardeşim. MSI Afterburner ile yapacaksın.
Madem MSI Afterburner olmuyor, Radeon'un programı ile test edebilir. Yani düzgün bir program ile test edebilir. Böyle bir teste göz atarak nereye varmamızı umuyorsun acaba? Sorun sadece işlemci ve ekran kartında olabilir diye bir kaide yok.mesajları oku laftan anlamayan arkadaş.
abi 3 ay çalışsam seni gibi olabilirmiyim.O test öyle yapılmaz kardeşim. MSI Afterburner ile yapacaksın.
radeon ayarlarındada aynı şekilde işlemci %99 a sabitleiyor peki şimdi nasıl bir çözüm yolu bulmam gerekiyor ?Madem MSI Afterburner olmuyor, Radeon'un programı ile test edebilir. Yani düzgün bir program ile test edebilir. Böyle bir teste göz atarak nereye varmamızı umuyorsun acaba? Sorun sadece işlemci ve ekran kartında olabilir diye bir kaide yok.
Hocam kusura bakmayın ama sizinkisi de sıradışı bir vakaymış. Çekirdeklerin, threadlerin deaktif olduğunu düşünmeye başladım bile diyebilirim. "msconfig" üzerinden çekirdek sayısını kısıtlamış olabilir misiniz?abi 3 ay çalışsam seni gibi olabilirmiyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
radeon ayarlarındada aynı şekilde işlemci %99 a sabitleiyor peki şimdi nasıl bir çözüm yolu bulmam gerekiyor ?
bakayım ss atayımHocam kusura bakmayın ama sizinkisi de sıradışı bir vakaymış. Çekirdeklerin, threadlerin deaktif olduğunu düşünmeye başladım bile diyebilirim. "msconfig" üzerinden çekirdek sayısını kısıtlamış olabilir misiniz?
Alaycı dilinizi düzeltirseniz size Daha iyi yardımcı olabilirler.abi 3 ay çalışsam seni gibi olabilirmiyim.
Hocam arkadaşların dediği gibi MSI Afterburner'den bakın. Bir de 10100F oyun içi güçlü bir işlemci. RX570 ile darboğaza girmesi inanın ki çok uçuk bi durum. Bu yüzden net bir cevap veya çözüm bulamamış olabilirsiniz. İşlemci yeniyse değişim talebinde bulunun isterseniz.Dostlar 1 haftadır ne yaptıysam olmadı lütfen birisi bana yardım etsin bilmeyenler anlamayanlar yok tam ekran yap felan demesin sorun şu 10100f işlemci ve rx 570 ile Forza Horizon 4 oyununda deli gibi darboğaza giriyorum oyunda takılmalar fps düşüşleri vb olaylardan 1 haftada pc den bıktım resmen resimde koydum ısınma vs de yok lütfen birisi bana yardım etsin. işlemcinin bozuk olma ihtimali varmıdır?
format veya bios update atsam olur mu?
Hocam kusura bakmayın ama sizinkisi de sıradışı bir vakaymış. Çekirdeklerin, threadlerin deaktif olduğunu düşünmeye başladım bile diyebilirim. "msconfig" üzerinden çekirdek sayısını kısıtlamış olabilir misiniz?
ironi yapmak istedim kusura bakmayın kusura bakmayın.Alaycı dilinizi düzeltirseniz size Daha iyi yardımcı olabilirler.