Format Sonrası Anakart Driver Güncellemeleri

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhaba sevgili dostlarım,
Öncelikle Hayırlı Sahurlar...
Bugün pc ye format attım ve izlediğim 1-2 videoda windows otomatik olarak zaten chipset, lan ve sürücüleri indiriyor deniliyor ama merak ettim acaba elle indirsem sıkıntı olur mu? ve direk mi indireceğim yoksa BİOS güncelleme gibi önce usb ye sonra BİOS tan güncelleme mi yapcam? aydınlatırsanız sevinirim...

Bugün PC ye format attım ve izlediğim 1-2 videoda windows otomatik olarak zaten chipset, lan ve sürücüleri indiriyor deniliyor ama merak ettim acaba elle indirsem sıkıntı olur mu? ve direk mi indireceğim yoksa BİOS güncelleme gibi önce usb ye sonra BİOS tan güncelleme mi yapcam? aydınlatırsanız sevinirim...
anakartın üretici sayfasından son sürücüleri indirip kurarsanız daha sağlıklı olur

format attıktan sonra ethenret sürcüsü otamatik kurulmuyor olabilir bu yüzden anakart ile birlikte gelen cd den driverleri yükleyebilir daha sonra internete bağlanıp anakartının sistesinden sürücüleri güncelleyebilrisin . ağer pc de cd okuyucu yok ise format atmadan önce ethernet drivirini kesinlikle indirip usb ye kopyalamalısın .

format attıktan sonra ethenret sürcüsü otamatik kurulmuyor olabilir bu yüzden anakart ile birlikte gelen cd den driverleri yükleyebilir daha sonra internete bağlanıp anakartının sistesinden sürücüleri güncelleyebilrisin . ağer PC de cd okuyucu yok ise format atmadan önce ethernet drivirini kesinlikle indirip usb ye kopyalamalısın .
Hocam format attım ve kasada cd okuyucu maalesef yok şuan anakartın sitesine girsem direk sürücüleri indirebilir miyim yoksa usb ye atıp BİOS tan mı yüklemem lazım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakartın üretici sayfasından son sürücüleri indirip kurarsanız daha sağlıklı olur
Direk olarak indirme şansım var mı hocam yoksa usb ye atmam şart mı

Hocam format attım ve kasada cd okuyucu maalesef yok şuan anakartın sitesine girsem direk sürücüleri indirebilir miyim yoksa usb ye atıp BİOS tan mı yüklemem lazım?

direk indirip kurabilirsiniz yedek almak isterseniz usb'ye atabilirsiniz.

anakart bu sanırım buradan işletim sistemini seçip gereken driverları indirip kurabilirsiniz.

şimdi şöyle anlatayım eğer anakartın ethernet sürücüsünü otomatik olarak yüklediyse yani pc internete bağlanıyorsa anakartının sistesinden marka model girerek bütün sürücüleri indirebilir güncelleyebilirsin .

şimdi şöyle anlatayım eğer anakartın ethernet sürücüsünü otomatik olarak yüklediyse yani PC internete bağlanıyorsa anakartının sistesinden marka model girerek bütün sürücüleri indirebilir güncelleyebilirsin .
Hocam anakartın sitesibe giriyorum da sürücüleri nasıl indircem bu arada sürücüleri otomatik indiriyor zaten de ben yinede emin olmak istiyorum

Bugün PC ye format attım ve izlediğim 1-2 videoda windows otomatik olarak zaten chipset, lan ve sürücüleri indiriyor deniliyor ama merak ettim acaba elle indirsem sıkıntı olur mu? ve direk mi indireceğim yoksa BİOS güncelleme gibi önce usb ye sonra BİOS tan güncelleme mi yapcam? aydınlatırsanız sevinirim...

Windows a bırakma işleri, kendin güncel olarak markaların sitelerinden indir.

Hocam anakartın sitesibe giriyorum da sürücüleri nasıl indircem bu arada sürücüleri otomatik indiriyor zaten de ben yinede emin olmak istiyorum
Anakart marka modelini yazar mısın?

Windows a bırakma işleri, kendin güncel olarak markaların sitelerinden indir.
Hocam nasıl yapacağım bilmiyorum anakartın sitesine girdiğimde Lan, Chipset, Sata Raid ve Ses Sürücüleri mevcut ama nasıl yapacaüımı bilmiyorum indirdikten sonra

Anakart marka modelini yazar mısın?
Gigabyte b450m s2h

Hocam nasıl yapacağım bilmiyorum anakartın sitesine girdiğimde Lan, Chipset, Sata Raid ve Ses Sürücüleri mevcut ama nasıl yapacaüımı bilmiyorum indirdikten sonra

Gigabyte b450m s2h

Sadece ama sadece ses sürücüsünü indir gerisine gerek yok.

siteden o sürücüyü indirdikten sonra nasıl güncelleyeceğim onu bilimyorum hocam

Ve son yayınlanan ses sürücü win10 1903 versiyonuna uygun benim w10 versiyonum ise 1909

siteden o sürücüyü indirdikten sonra nasıl güncelleyeceğim onu bilimyorum hocam

Bir şey güncellemek yok, Realtek olucaktır ses sürücüsü muhtemelen, indiriceksin siteden ZİP olarak gelir muhtemelen içinde gereke setup olur, önce kaldırma işlemi yapıcaktır herhangi bir sürücü var ise sonra yeniden başlatmanı isteyecek o sırada kurulmuş olucak yeniden başlayınca kurulmuş olucak setup dosyalarını falan silersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,646
Üyeler
190,071
Son üye
flogr
Geri