Aternos'tan sunucu kurabilirsinizArkadaşım ile farklı evlerden beraber girip oynamak istiyoruz. Nasıl oynayabiliriz?
Exaraton paralı ama ücretsiz kullanabilirsin kredin bitince yeni hesap aç mantığı, kolay açılır.Arkadaşım ile farklı evlerden beraber girip oynamak istiyoruz. Nasıl oynayabiliriz?
Evet oynayabilirsiniz.aternos ile t laucher da oynayabilir miyim?
tabii ki sunucu ayarlarından korsan a izin verinaternos ile t laucher da oynayabilir miyim?
deniyorum bunu şimdi.Uğraşmak istemiyorsan Aternos üzerinden kolayca sunucu kurabilirsin. Ancak biraz sıra bekletiyor.
Sıra beklemek istemezsen şu rehber yardımcı olur.
Minecraft Hamachisiz Server Nasıl Kurulur? (Görselli)
Minecraft Hamachisiz Server Nasıl Kurulur? Öncelikle bilgisayarınızda java'nın kurulu olması gerekiyor. Ardından kurmak istediğiniz Minecraft versiyonunu buradan seçiyoruz. Eğer server'a pluginler de eklemek istiyorsanız versiyonu buradan seçmeniz gerekiyor. Modlu sunucu açmak istiyor iseniz...forum.donanimarsivi.com
yapamadım...Uğraşmak istemiyorsan Aternos üzerinden kolayca sunucu kurabilirsin. Ancak biraz sıra bekletiyor.
Sıra beklemek istemezsen şu rehber yardımcı olur.
Minecraft Hamachisiz Server Nasıl Kurulur? (Görselli)
Minecraft Hamachisiz Server Nasıl Kurulur? Öncelikle bilgisayarınızda java'nın kurulu olması gerekiyor. Ardından kurmak istediğiniz Minecraft versiyonunu buradan seçiyoruz. Eğer server'a pluginler de eklemek istiyorsanız versiyonu buradan seçmeniz gerekiyor. Modlu sunucu açmak istiyor iseniz...forum.donanimarsivi.com
O zaman Aternos işini görecektir, bir çok arkadaş grubu sunuculara para vermemek için bu siteyi kullanıyor.deniyorum bunu şimdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yapamadım...