Soğutucu Değişmeli mi?

Bu sıcaklılar sıkıntı çıkarır mı veya 1000TL altı hangi 240mm lik soğutucuyu almalıyım?

• Mevcut sıcaklıklar normal, yeni soğutucuya gerek yok.

• Arctic Liquid Freezer II almalısın.

• SilverStone PF240 ARGB almalısın.

• Benim önerdiğim daha iyi

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Bence yeni soğutucu almak yerine 500 TL'ye kasa + 500 TL'ye başka kule tipi soğutucu al daha memnun kalırsın.
İşlemci harici sıcaklıkta bir sıkıntı yok ki hocam, bu şekilde de iyi olabilir ama gerek kasa gerek soğutucuda da ortalama bir şey almış olacağım o durumda. Aldıktan sonra Silver sıvı soğutucuyu düşünüyorum, sadece acaba gereksiz masraf mı ona emin olamadım...

İşlemci harici sıcaklıkta bir sıkıntı yok ki hocam, bu şekilde de iyi olabilir ama gerek kasa gerek soğutucuda da ortalama bir şey almış olacağım o durumda. Aldıktan sonra Silver sıvı soğutucuyu düşünüyorum, sadece acaba gereksiz masraf mı ona emin olamadım...
Hava soğutmanın düzgün çalışması için kasanın iyi hava alması lazım.

Bu ikisini alın. Sıcaklıklar 50-55 derece. 😍

Hava soğutmanın düzgün çalışması için kasanın iyi hava alması lazım.

Bu ikisini alın. Sıcaklıklar 50-55 derece. 😍
Soğutmada artık sıvı soğutucu dışında başka bir şey almam, o konuda takıntılıyım. :D Lakin kasada fena değilmiş hani, soğutucu olayını iptal edip sadece kasa mı alsam bilemedim bak. Bir ara mevcut kasada ön plastik kısmı kesip fanlı yapıyı ortaya mı çıkarsam diye bir modifiye düşünmedim değil.:LOL:

Soğutmada artık sıvı soğutucu dışında başka bir şey almam, o konuda takıntılıyım. :D Lakin kasada fena değilmiş hani, soğutucu olayını iptal edip sadece kasa mı alsam bilemedim bak. Bir ara mevcut kasada ön plastik kısmı kesip fanlı yapıyı ortaya mı çıkarsam diye bir modifiye düşünmedim değil.:LOL:
O zaman soğutucuyu değiştirmeden sadece kasa alın. Yine 15 derece düşer sıcaklıklar.

O zaman soğutucuyu değiştirmeden sadece kasa alın. Yine 15 derece düşer sıcaklıklar.
Üst kısımda 360mmlik radyatörleride destekleseymiş ve üstte sadece usb 3'ler olsaymış çok güzel olurmuş.
Yani RGB yerine bu desteği olsa daha kullanışlı olurmuş, üst kısımdaki usbler kullanışsız.Onun yerine 2 tane usb 3.0 vey 3.1 veya 3.2 olsa yine daha iyi olurdu.

Son düzenleme:
Geri